Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Która Postać

KapitanFarez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze napisz na jakiej lini chcesz grac... Jinx jako adc jest teraz bardzo mocna. Q jest dobre do TF oraz latwiej dobic wroga gry ucieka. W ma duze dmg ale ciezko jedyna wada jest to ze mozna udezyc w miniona. E jest to pulapka, mozesz dizeki niej odciac droge ucieczki wrogowi lub gdy ty chcesz uciec to postawic i nie dac mu przejsc. Ult leci przez cala mape i zadaje dmg gdy trafi w przeciwnkia. Jest tez dobre fo TF bo wybucha i grupowo dmg zadaje. Po zabiciu wroga masz pasywke do szybkosci.

Zac nie opisze go bo go nie lubie i zagralem nim tylko kilka razy ale on najlpeszy jest do jungli i na topa. Vi tak samo jest najlepsza na jungle i na topa, ale bardziej polecam ci ja na jungle. Elise. Jest ona bardzo mocna postacia. Mozesz nia pojsc praktycznie na kazda linie. Na mida jest mocna i ciezko ja zabic poniewaz ma stuna, moze palkwoac swoimi pajakami z daleka, moze zamienic sie w majaka i bic z bliska, oraz pitrafi wzbic sie w powietrze co czesto sie przydaje. Elise jest tez mocna na topie i zazwyczaj ciezko ja jest zabic na topie jesli sie ogarniasz. Jest tez mocna na jungle. Ma bardzo mocne ganki, oraz posiada szybka jungle dzieki zamianie w pajaka oraz swoim pajaczkom.

mam nadzieje ze pomoglem i przepraszam za wszelkie bledy.

Opublikowano

Zalezy na jaka linie ... jak chcesz na bota a dokladniej na AD Carry to bierz Jinx , latwa farma , silne W , Ult juz nie wspomne

Zac do jungli jest czym pieknym tak jak na topa , dzieki ' skokowi ' robi swietne ganki + ult , swietny tank , i wlasnie pasywka

Vi bardzo dobra jungla ta postacia wchodzi , dobre ganki dzieki ultowi

Elise to na topa lub na jungle , duzo mozliwoscia ta postacia duzo spelli dzieki ultowi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...