Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ramki

The Olsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie dotyczące ramek. Czy jeśli np. w sezonie 4 będę miał powiedzmy gold w team 5v5 to w sezonie 5 będę miał ramkę tylko na rankedach 5v5 czy też w soloq?

The_0lsen.png

Opublikowano

Prawdopodobnie tak jak teraz, czyli tylko w trybie w którym zdobyłeś, z wyjątkiem dominion,aram

• Otrzymane obramowanie ekranu ładowania będzie wyświetlane tylko w trybie gry, za który go przyznano. W innych kolejkach: w normalnych 5v5 i grach z botami, wyświetlona będzie ramka z najwyższego rankingowego 5v5 solo/duo. W normalnych 3v3 i grach z botami, wyświetlona będzie ramka z twojego drużynowego 3v3. Na Aramie, grach niestandardowych i Dominion wyświetlana będzie ramka zdobyta za najwyższą pozycję ogółem. Przykładowo, jeśli osiągniesz krąg diamentowy w kolejce solo i srebro na Twisted Treeline, w grach nierankingowych i w kolejce solo wyświetlana będzie diamentowa ramka, a w grach rankingowych na Twisted Treeline ̶ srebrna.

Niezależnie od trybu, będzie ona widoczna tylko dla sojuszników ̶ nie chcemy, by wpływała na postrzeganie meczu przed jego rozpoczęciem.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

5v5 i 3v3 = ramki tam

solo que/boty i wszystko inne: ramka z solo que

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Tak było kiedyś jednak zmienili to. Teraz pokazuje najwyższą pozycję (przykładowo mamy to złoto na 3vs3 to ramkę wyświetla tam oraz na 5vs5 normalnych/rankingowych. Nie wiem jak z resztą bo nie sprawdzałem, ale zapewne też). Mieli to wycofać bo gracze się skarżyli na to, ale skoro dalej funkcjonuje to zapewne tak zostanie. Zobaczymy w następnym sezonie.

To już 9 lat z MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...