Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Colorado V2 jutro!

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Jakie sku@!#yny nie dość ze ludzie czekają ponad miesiąc dwa trzy to zrobią klasyfikacje graczy co to do k@@wy!

Juz miałem im napisać w temacie na forum ale zamknęli ch@#e.

Szacunku dla graczy onie nie mają...

Jak zdobyć legendary?

Opublikowano

Hey Survivors, Right at this moment it is not looking like we will be patching today. We still have a major crash bug
with Colorado V2 and our programming staff are hard at work trying to fix it. If it gets fixed today we will patch but it's a complex issue
that is taking more time to fix than we estimated. Thanks for your patience and understanding while we get this issue fixed!

to są nieroby. Na Waszym miejscu darowałbym sobie z tym v2. Pewnie wyjdzie za 2tygodnie, więc nie ma co się podniecać.

Opublikowano

Skończcie pierdolić, że to są nieroby i się obijają. Mają bardzo mało ludzi i mało funduszy. Myślicie, że łatwo taką grę zrobić i ot tak sobie wypuścić na rynek, wypromować ją? Nie! Nie macie o tym pojęcia więc stul dziub każdy kto gada, że się obijają.

@Down: Nie kopiuj idioto, napisz coś swojego.

Opublikowano

Hey Survivors, Right at this moment it is not looking like we will be patching today. We still have a major crash bug

with Colorado V2 and our programming staff are hard at work trying to fix it. If it gets fixed today we will patch but it's a complex issue

that is taking more time to fix than we estimated. Thanks for your patience and understanding while we get this issue fixed!

to są nieroby. Na Waszym miejscu darowałbym sobie z tym v2. Pewnie wyjdzie za 2tygodnie, więc nie ma co się podniecać.

śmiechu warte ta cała administracja ...

Jakie sku@!#yny nie dość ze ludzie czekają ponad miesiąc dwa trzy to zrobią klasyfikacje graczy co to do k@@wy!

Juz miałem im napisać w temacie na forum ale zamknęli ch@#e.

Szacunku dla graczy onie nie mają...

Jak zdobyć legendary?

Boże jak serce boli człowieka jak to czyta, ale cóż polski sport narodowy

Sami zróbcie taką grę mając tyle ludzi i takie fundusze jak oni mają to nie jest Lol czy bf żeby kasa leciała jak z kranu ;d

więc zamiast robić ból poczekajcie grzecznie aż dodadzą ;d

Rekrut
Opublikowano

Po to jest forum aby wyrażać własne zdanie na każdy temat a ze moje jest takie jakie widać to nie powinno cie tak boleć najmądrzejszy z najmądrzejszych tego świata :)

Opublikowano

@2up Wy chyba nie graliście w tą grę, albo macie o niej zerowe pojęcie. Przypominam, że gdy ta gra powstawała to była ona oparta na silniku, który jest już wykorzystywany w innych grach. Chociażby WarInc. Jest to teraz silnik bardzo popularny i łatwo dostępny, więc każdy może sobie teoretycznie taką grę ,,stworzyć".

http://www.youtube.com/watch?v=U2g0_nRQorM

Przykładem tego są chociażby emulatory. Jednak ten silnik jest strasznie zbugowany. Mówi się, że został wykradnięty twórcom, no ale cóż. Jeżeli interesowaliście się tą grą to musicie wiedzieć, że te nieroby o których tak napisałem plagiatowali w tej grze dosłownie wszystko. Od nazwy po regulamin gry. Dopiero potem jak przegrali sprawę w sądzie zaczęli promować tą grę jako Infestation. Pieniążki oczywiście z dupci się nie wzięły. Warto też wspomniec, że gra na samym początku dosyć przyzwoicie się sprzedawała i chyba nadal tak jest, więc fundusze napewno mają, a to, że pracują np w 5, a nie w 20 to ich problem nie mój. Jestem ich klientem, więc wymagam, aby ten produkt spełniał wymagania. Póki co tak nie jest. Silnik nie jest przystosowany do takich obliczeń i takiego oświetlenia jakie twórcy dali. Dlatego każdy czeka na v2 z ponoć to nowym i udoskonalonym silnikiem, który poprawiłby wydajność. Oto taka spina. Twórcy jak do tej pory tylko obiecali i napisali swoje eseje co to niby ma być,a tak naprawdę jedynie co zrobili to zmienili cenę magazynków w marketplace. Miło nie? Hajs musi się zgadzać i tyle są w stanie zrobić. Mam prawo mówić na nich nieroby po tym co widzę na ich streamie. Gdy oglądam Artemisa i widzę jak się bawią tzn. ta ostatnia akcja gdy wbili na clearview z ustawionym spawnem zombiaków (zombie było 100x więcej niż normalnie) to nóż w kieszeni mi się otwiera. Tak samo po kiego ja się pytam pytają na forum i robią ankiety, czy dodać ochronę w grupie? Skoro są tak zapracowani to niech skończą 1 projekt, a nie biorą się za 5.

Podsumowując. To są nieroby. Dla nich liczy się tylko i wyłącznie hajs. Pozwolę sobie zacytować wpis 1 użytkownika z głównego forum infestation:

,,ArtemisKnifes - streamer, który stał się developerem w Hammerpoint, od pewnego czasu w ramach streamu sprawdza ludziom ze zbanowanymi kontami powód owej blokady i jeśli jest niezasadny. usuwaniu
jej. Kiedy rzeczony streamer sprawdził moje konto okazało się, że powodem mojego zbanowania jest fakt, że moje postaci mają zabite za dużo zombie (dodam ten fakt, a co, że moja główna postać imieniem Morgan
Winches, która jeszcze kiedy konto było aktywne była 50 postacią w rankingu expa, miała zabite około 26000 zombie co zajęło mi ponad 240 godzin gry), co świadczy w mniemaniu Artemisa i jak rozumiem fairfighta o
oszukiwaniu." - miło gra o zombie, a jednak bana można wyrwać. To nie 1 taki przypadek. Znajomi również wyrwali na kontach bana, na które nie wchodzili chyba z pół roku. Tak jakby ban za nieaktywność :D

a tak wgl nie wiem czy czytaliście, ale w regulaminie gry (nie wiem jak teraz, bo może to zmienili, chodź wątpię) jest napisane, że tak naprawdę kupujemy warunkowy dostęp do konta. Jak Hammerpoint zastrzegł sobie, gracz (klient) nie może rościć sobie praw do konta, na którym gra ani do żadnej ze składowych tego konta. Ponad to Hammerpoint może, mając powód lub nawet go nie mając (dodatkowo nie musząc się tłumaczyć, ani ostrzegać) mogą usunąć, zbanować lub w inny sposób zmodyfikować konto, na którym gramy, a za które zapłaciliśmy.

Tak więc koniec offtopa. Ci wyżej skończcie pierdolić. Chcecie im lizać dupska to won na facebooka. Ja uważam, że to są nieroby. Mogą sobie podać ręce razem z naszą Reprezentacją piłki nożnej. Tyle w temacie. V2 może na następny tydzień wyjdzie, o ile znów czegoś nie znajdą.

Opublikowano

Się doczekacie. Artemis pierdoli głupoty bo jest zjebem na kase ( przepraszam za słowa ale niema innego określenia. ) Wszyscy tam tylko zbijają kasę. Colorado v2 miało wyjść wczoraj , przedwczoraj dzisiaj może albo tydzien temu nawet a chuj nie ma bo po co. Pewnie wyjdzie za 2 miesiące jak nie prędzej.

Opublikowano

Się doczekacie. Artemis pierdoli głupoty bo jest zjebem na kase ( przepraszam za słowa ale niema innego określenia. ) Wszyscy tam tylko zbijają kasę. Colorado v2 miało wyjść wczoraj , przedwczoraj dzisiaj może albo tydzien temu nawet a chuj nie ma bo po co. Pewnie wyjdzie za 2 miesiące jak nie prędzej.

Wystarczyło że byś pooglądał live artemisa to byś wiedział, bo wyzywanie kogoś zjebem na kase nie znając przyczyny opóźnień to...

Rekrut
Opublikowano

Wystarczyło że byś pooglądał live artemisa to byś wiedział, bo wyzywanie kogoś zjebem na kase nie znając przyczyny opóźnień to...

Możesz napisać mniej więcej o co chodzi? Co tam Artemis gada...

Opublikowano

Możesz napisać mniej więcej o co chodzi? Co tam Artemis gada...

Artemis się sprzedał ... teraz tylko live są w studiu Infestation ma donaty po 1500 $ ... bez komentarza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...