Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] G53 and Ephdel

Seblonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorzej jak nabijesz hs ratio za wysokie i ktoś cie reportnie.

Macro to program do dedykowanej myszki który sprawia że odrzut w każdej broni jest prawie że zerowy :3

Opublikowano

Ogólnie nie mówiąc już o macro to myszka też ma znaczący wpływ na odrzut broni dlatego od siebie polecam myszki,które można przypisać stałą ilość Hz,a dla wymagających bardziej jeszcze z dodatkową opcją ustawienia button response time.

Np.w takim paincie weźmy narysujmy myszką od lewej do prawej (poziomą) linie ja swoją myszką zrobię to bez problemu zrobię idealną prostą linię,ale też mam drugą myszkę gdzie automatycznie dobiera Hz i w tej myszce za żadne chiny xD nie zrobię takiej poziomej linii będzie trochę prostej później odskoczy w górę itd.

Także myszka jak i podkładka ma bardzo duże znaczenie dzięki czemu wtedy łatwo nam kontrolować broń,więc lipna myszka = gorsze kontrolowanie broni.

Poza tym szczerze to wolę jak ktoś by grał na serwie z takim macro niż z jakimś cheatem,bo ja sobie z ludźmi macro jakoś poradzę,ale z cheatami to ja nie mam stabilności na serwerze,bo jakby nie było cheaty rozwalają serwer w pewnym stopniu.

Opublikowano

Ogólnie nie mówiąc już o macro to myszka też ma znaczący wpływ na odrzut broni dlatego od siebie polecam myszki,które można przypisać stałą ilość Hz,a dla wymagających bardziej jeszcze z dodatkową opcją ustawienia button response time.

Np.w takim paincie weźmy narysujmy myszką od lewej do prawej (poziomą) linie ja swoją myszką zrobię to bez problemu zrobię idealną prostą linię,ale też mam drugą myszkę gdzie automatycznie dobiera Hz i w tej myszce za żadne chiny xD nie zrobię takiej poziomej linii będzie trochę prostej później odskoczy w górę itd.

Także myszka jak i podkładka ma bardzo duże znaczenie dzięki czemu wtedy łatwo nam kontrolować broń,więc lipna myszka = gorsze kontrolowanie broni.

Poza tym szczerze to wolę jak ktoś by grał na serwie z takim macro niż z jakimś cheatem,bo ja sobie z ludźmi macro jakoś poradzę,ale z cheatami to ja nie mam stabilności na serwerze,bo jakby nie było cheaty rozwalają serwer w pewnym stopniu.

Lulz na macro grać?

Zero przyjemności z gry, to tak jak jeździć na automatycznej skrzyni :P

Ja mam np problem z dobraniem czułości myszy programowo w bfie, bo potem zjeżdżam z DPI w myszce i taki średni jest tego efekt

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...