Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BS, jak wlaczyc !?

RoyalZiom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem.. kazdy bs KAZDY ! ktorego sciagne, to jest to samo -.-

Gdy wlaczam injector, czy tam kij wie co , bo kazdy ktorego sciagne to i tak pisze padmak wiec spk...

Gdy wlaczam go mam okno, daje choose dll, wybieram m2PythonLoader.dll, przynajmniej na tym co mam tak jest. Potem daje ten przycisk, choose window czy jak to tam, i wtedy ALbo jest blad, i powroci, albo jest niby ok jest kolejne okno Run File. gdy daje select, mam tylko jedna opcje do wybrania, 'switchbot.py' .. gdy daje run to nic sie nie dzieje... okno sie tylko zamyka i tyle, mam zminimalizowane to okno w ktorym moge dac choose window, a tam pisze injection succes.. co ja mam takiego zrobic? -.- juz mnie szlak jasny trafi, krew nagla zaleje.. niewiem wgl.. ja mam cos w grze kliknac ku*a czy co co ? ... na tutorialach an yt patrzylem ze bs wlacza sie podczas gry, to tak robilem, przy grze off nie chcialo wlaczyc. Kazdy bs tak samo dziala ;/ moglby mi ktos dokladnie opisac instrukcje wlaczania tego ? -,- bylbym wdzieczny, to tyle, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...