Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kv-1s Kątowanie problem

supergracjansta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej weź sobie z jakimś znajomym wejdź na trenigówkę i potrenuj sobie sidescrap. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Szczęścia raczej nie, stawiam na naukę.

Ja jak gram isem-4 to tyle już się nim nagrałem, że gdy robię sidescrap to wszystkie pociski odbijam praktycznie. Chyba, że ktoś z HE wali.

mowimy tu o sporcie, is 4 a sport to inna bajka, ja jak gram seniorki/randomy nie widze zadnych pro gamerow ktorzy ciagle odbijaja sportem... wiec szczescie tez odgrywa tu swoja role

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Na poziomie Kv-1S jakoś nawet myślenie nie jest potrzebne.. o ile gra się jako top tier..

logobigt.png

Opublikowano

Witajcie mam problem z kątowaniem kv-1s jest jakiś mod czy coś na to albo wasza odpowiedz mi pomoże

po 90 bitwach na kw-1s stwierdzam ze nim sie nie da kontowac ani side scrapowac . Wszystko praktycznie w niego wchodzi . Pozdrawiam .

Opublikowano

@UP Nie zgodzę się z Tobą... Kv1s da się "kątować" i potrafi odbić dużo pocisków

chyba działem .. zagraj se nim na 7 side scrap = przebicie

Opublikowano

Szczęścia raczej nie, stawiam na naukę.

Ja jak gram isem-4 to tyle już się nim nagrałem, że gdy robię sidescrap to wszystkie pociski odbijam praktycznie. Chyba, że ktoś z HE wali.

is4 przy sidescrapie ma ok 350mm z boku ;)

a mod nazywa sie MeltyMapsMathMod jest to celownik i pokazuje wartosc zkatowanego pancerza do kierunku w ktorym mamy dzialo , pozatym ma kilka fajnych rzeczy , jak : wskaznik penetracji , czy prawdopodobienstwo wykrycia po strzale , fajny dla poczatkujacych

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...