Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Rotacja na jutro.

Dray_92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jutrzejszej rotacji pojawią się:

26081558802594102554.jpg

87576224699156893009.jpg

15881045888929365162.jpg

44167759939307053211.jpg

60024270857732180614.jpg

79706136319309330152.jpg

90411181802370262102.jpg

35381659096511445426.jpg

47896677587134293283.jpg

84843695460054444568.jpg

Czego nie ma Jinix ?

Opublikowano

Najgorsza rotacja jaką widziałem ostatnim czasem 60% tych postaci było przynajmniej 3 miesiące temu w rotacji.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

O KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... wszystko mam hehe jebać rotacje to dla słabeuszy!!

Opublikowano

@3Kgaming zgodzę się z tym, w rotacjach pojawiają się za często chempy które były nie tak dawno temu.

@2up Czego dla słabeuszy ?

@up Właśnie widzę jak on często moderowany jest ^^, poinformowałem dzień wcześniej a tamten post zapewne zostanie z edytowany, jak już każdy będzie wiedział co i jak.

Opublikowano

@3Kgaming zgodzę się z tym, w rotacjach pojawiają się za często chempy które były nie tak dawno temu.

@2up Czego dla słabeuszy ?

@up Właśnie widzę jak on często moderowany jest ^^, poinformowałem dzień wcześniej a tamten post zapewne zostanie z edytowany, jak już każdy będzie wiedział co i jak.

Pewnie dlatego, że Ci co grają dłuższy czas mają wszystkie champy odblokowane i ta rotacja nie jest takim osobom potrzebna.

Takie coś to w sumie najważniejsze jest dla osób początkujących i nie wiem dlaczego ludzie się plują dlaczego jutro nie ma.. nie wiem, soraki.

Opublikowano

Nie rozumiem jak mają wszystkie chempy odblokowane to po co zaglądają ogólnie na rotację i robią z siebie nie wiadomo kogo ?

Ja osobiście wolę zainwestować w runy lub postacie którymi zagram, lub które mnie interesuję ;P

Również zagram:

Naut, i wypróbuję theresa zawsze się zbierałem do tego, ale jakoś nie mogłem :D

Opublikowano

More CC please :D znowu beda biegac leony, threshe, sheny i nautilusy. A no i amumu. Hah istna sielanka na normalach

snikersproject1.png
Opublikowano

Haha, ciekawe ile razy grałeś kimś z rotacji. Ja gram, bo chcę zobaczyć czy warto ową postać kupić :D Rotka fajna, ale Draven, Leona i Tresh niedawno już byli...

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Ja z niecierpliwością czekam na Hecarima, Kha'zixa, Yoricka, Swaina... Nie grałem tymi postaciami, a są świetne. Nie pamiętam, żeby któryś z nich był w rotacji ostatnimi czasy

Opublikowano

Draven Thresh Diana <3

Dravenek do kupienia w następnym tygodniu w tym vladek a w listopadzie na początku leci albo thresh albo diana ;)

Szkoda tylko że cały czas prawie te same postacie w rotacji są...

graphic.png

Opublikowano

Wszyscy, którzy mówią, że rotacje są dla biedaków to rozumiem, że jak zaczęli grać w LoL'a to kupili wszystkie champy za RP, bo są bogaczami.

Spoko rotacja, tylko za dużo tanków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...