Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Top w silverze

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bry

Zastanawiam się nad kupnem kogoś na topa i w oko wpadły mi dwie tanie postacie a mianowicie Nasus i Malphite. Może mi ktoś napisać, kto lepszy na początku i pod koniec gry, który ma większy dmg (obaj robieni pod tanka) i czy sprawdzą się do grania w silverze 4, za pomoc lecą lajki

Opublikowano

Malphite jest często banowany i gra na korzyść tematu,z kolei Nasus jest mocną postacią jeśli się zestackujesz(składasz ADC na 2x Q )

i do tego da się nim wycarrować.

Opublikowano

Z tych postaci, które wymieniłeś to radzę Ci jak reszta Nasusa. + wymieniac nie będę, bo po co po raz któryś pisac to samo?

Dobrym wyborem był by Zac. Tyle, że on kosztuje 6300. W late wg. mnie nabiera siły, a na początku też jest dobry. Zrobiony na tanka i tak sporo bije, na dodatek ma "drugie" zycie i heala ze skilli. Doskok, odskok, slow... Wszystko co potrzebne :) Na tf, ulti z dobrym dmg, które dodatkowo podrzuca wrogów ;) Jak będzie Ci się chciało zbierac PZ to pomyśl o Zacu. Jak nie, to Nasus :)

Opublikowano

Malph

+Tank

+Ucieczka/pogoń z Ulta

+Slow/speed ze skilla Q

+Pancerz z W

+Trudny do zabicia

+Naturalna tarcza z Biernego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...