Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O co kurde chodzi, nie idzie wyjść z tego Golda III...

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie wierze ludzie, matko boska, biorą counterpicki a wygrać nie umią, biorą shena na suppa i piszą zaufaj mi a potem jinx ich carruyje bo miała 7/0/2 jak schodziła z bota no to są jaja.

zbyt dobrze sam nie gram, no ale kurva, bez jaj . mój lolking:

http://www.lolking.net/summoner/eune/24221794

mmr:

1794, gold III, gram z samymi platynami-goldami i raz trafił mi się diamond, gdzie przegraliśmy, bo wziął gragasa do jungli no japierdzule jak i z kim grać?

proszę o porady, bo wkurzam się na tego lola... miałem dojść do platy a tu o jakieś ...

a i jeszcze ta gierka:

żenująca po prostu:

0eot.jpg

Opublikowano

Każdy gra jak gra. Masz noob team, przeczekaj to - uspokój się, odpocznij. To, że przegrałeś jedną gre będąc wkurzonym, przegrasz i następną. Każdy ma zły dzień. Tego nie da się zmienić, jak kierujesz swojego lane'a, staraj się pomagać także innym.

8372383248.png
Opublikowano

Masz 70 zagranych gier i marudzisz, że nie da się wyjść ? wtf

no nie, ? pytam jak takie coś uniknąć, a nie że mam 70 gier rozegranych wuut to nie ot tego temat

@edit

inny mają 70 wygranych i mają challengere i ani słówka nie piśniesz nie? no własnie

popatrz na tego skarnera. ma chyba plate i pisał, że jeśli wezme jego topa to pójdzie afk. no kur** proszę Cię, albo jak grałem z tryndą gdzie ja byłem zedem, miał plate II ciągle pushował bota/mida i 4v5 graliśmy praktycznie no to powiedz mi jak to wygrać.

Opublikowano

Próbuj kierować mainami,raz się zdarzy że będziesz miał dobry team,a raz będziesz miał słaby-trzeba być zawsze przygotowany na porażkę i brać postacie,którymi jako tako będziesz umiał kierować wojny.

Opublikowano

Próbuj kierować mainami,raz się zdarzy że będziesz miał dobry team,a raz będziesz miał słaby-trzeba być zawsze przygotowany na porażkę i brać postacie,którymi jako tako będziesz umiał kierować wojny.

wszystkie mainy standardowo zbanowane, lecz nie wiem na jakiej pozycji jest lepiej wykierować. niektóre suppy którzy grają mają wardy a ich cholernie nie stawiają dlatego wole czasami sam grać supem, albo takim ktoś na midzie że ma 50 farmy w 10 minucie, czy topie co pushuje i ciągle gangi dostaje -.-

Opublikowano

Graj mida/top. Zawsze możesz wylecieć na feedowany - Garen, ewentualnie Cho'Gath. Z mida mogę polecić Syndre/Fizz/Lissandra/Ahri. Pomagaj innym, jeżeli dostaniesz feeda. Nie siedz cały czas na lane, lataj ciągle jak masz pushniętą linie.

8372383248.png
Opublikowano

wszystkie mainy standardowo zbanowane, lecz nie wiem na jakiej pozycji jest lepiej wykierować. niektóre suppy którzy grają mają wardy a ich cholernie nie stawiają dlatego wole czasami sam grać supem, albo takim ktoś na midzie że ma 50 farmy w 10 minucie, czy topie co pushuje i ciągle gangi dostaje -.-

Wg. mnie najlepsze carrowanie to mid,ponieważ grasz postacią AP i możesz w team fight'ach dużo zrobić,do tego masz top'a i bot'a pod kontrolą jak team feeduje .

Opublikowano

Graj mida/top. Zawsze możesz wylecieć na feedowany - Garen, ewentualnie Cho'Gath. Z mida mogę polecić Syndre/Fizz/Lissandra/Ahri. Pomagaj innym, jeżeli dostaniesz feeda. Nie siedz cały czas na lane, lataj ciągle jak masz pushniętą linie.

moje midy:

annie, lux, fizz, orianna, ryze, tf(nieogarniam)

zed i jeszcze akali i kassadin

fizz standardowo banowany, do tego kassadin no i fizz. no i czym ja tu wykieruję ? :p

Opublikowano

moje midy:

annie, lux, fizz, orianna, ryze, tf(nieogarniam)

zed i jeszcze akali i kassadin

fizz standardowo banowany, do tego kassadin no i fizz. no i czym ja tu wykieruję ? :P

Ryze - ciśniesz z BoL'em i gry wygrane.

Lux oraz annie potrafią dużo zrobić, jeżeli team ogarnie combo w jednym momencie ;)

8372383248.png
Opublikowano

70 gier i challenger, tak ale ty nie jesteś pro gamer i nie masz na soloq 60/5 żeby mieć challengera

Ja tu w nazwie tematu widzę "nie idzie wyjść z tego golda III" a w historii gier masz tylko 3 przegrane no serio

Czego uniknąć ? Graj jak grasz idzie ci dobrze

Jak grasz na stałym poziomie dobrze to wyjdziesz bez problemu, szczególnie że masz tak mało gier

No ale jak zależy ci na ultra szybkim carry'owaniu to akali/fizz/zed/kassadin + roam -> profit

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Ja znowu z g2 nie moge kurde wyjsc ;o nie ogarniam tego ze g5-g2 wygrywam wszystko no poprostu kuźwa wszystkoo i nagle przychodzi seria do g1 i przegrane same xD posrane troche, juz mialem ~8 serii do g1 ;o

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Przede wszystkim CIERPLIWOŚCI !

Nie od razu Rzym zbudowano, prawda?

Rozumiem że denerwuje Cię taki team, jaki teraz miałeś ale nie zawsze trzeba wygrywać.

Człowiek uczy się na błędach, a to że takie osoby miałeś w grze nie oznacza że jesteś skazany na nich, na zawsze.

Czym trudniejsza gra, tym bardziej zdobywasz swoje umiejętności !

Też miałam tak i to nie raz, że przez dzień ani jednego rankeda nie wygrałam ! Jak mnie to wkurzało ..

Ale bywała także dobra passa że wygrywałam cały czas.

Może dziś masz gorszy dzień, ale możliwe że jutro lost się odmieni i wygrasz wszystkie mecze !

Życzę Ci tego :)

Opublikowano

70 gier i challenger, tak ale ty nie jesteś pro gamer i nie masz na soloq 60/5 żeby mieć challengera

Ja tu w nazwie tematu widzę "nie idzie wyjść z tego golda III" a w historii gier masz tylko 3 przegrane no serio

Czego uniknąć ? Graj jak grasz idzie ci dobrze

Jak grasz na stałym poziomie dobrze to wyjdziesz bez problemu, szczególnie że masz tak mało gier

No ale jak zależy ci na ultra szybkim carry'owaniu to akali/fizz/zed/kassadin + roam -> profit

człowiekuu nie rozumiesz

tu nie chodzi o sam fakt przegranej, no ALE ZOBACZ NA ICH NP STATYSTYKI, NO JA CHOLERA KUR*CY BYm dostał gdybym ich zobaczą że są lepsi niż ja.

oni po prostu tak lamili, biorą shena na supa i jak niby temu mam zapobiec jak ja 1st pick? proszę ich żeby kupowali wardy, grali def, czy cokolwiek, pinguje pół minuty aby gościu nie pushował ale ten na upartego to robi, a potem dostaje ganga z mida i piszę : "fuck you"

@up dziękuje bynajmniej 1 osoba potrafi pocieszyć, no to prawda że wolę też grać z lepszymi bo sam się uczę, dlatego nawet z przyjacielem który jest w silverze nie zagrałbym już nigdy duo, bo inny poziom to na pewno jest.

anyway żeby nie robić nowego tematu, wie ktoś jak tą sygnaturkę całą uzupełnić? dywizja penty i te inne sprawy? bo u mnie widać tylko KDA.

Opublikowano

51/26...

przegrał jeden mecz i już płacze, że nie umie wyjść z golda

Opublikowano

Jeśli grasz dobrze to wyjdziesz , sam ostatnio miałem 8 przegranych meczy głownie przez adc i junglera ale cóż tu płakać wiele osób trafia go golda i platyny bo łatwo . Pytasz kim cerować no to tak z twoich wymienionych postaci w moich grach jak gram to fizz i zed w 99% przypadków są zbanowani , wiedz z tego co zostaje tobie to all można zabić 1 postacią bez żadnych problemów Syndra , postać mało grana ale jeśli ktoś ogarnia to zalet ma wiele a o killa u niej to bez zadnych problemów na full feedzie wyciaga okolo 2k dmg z ulta :) - resy . Wiedz najlepiej graj kilkoma postaciami na każdej linii . Suport też wygrywa gry wiedz warto nim nauczyć się grać :)

Opublikowano

Chyba rzeczywiście nie rozumiem

Widzę, że wasz bot lane był bardzo słaby, nafeedował no i nie było co grać przez co szybka przegrana

Zdarza się, może rzeczywiście wasz bot był bardzo słaby , moze ktoś miał ciężki dzień, może enemy był smurfem, kto to wie.

To jest soloq. Dlaczego tak się tym przejmujesz?

Serio, jedna przegrana nie świadczy o niczym większym. Wg mnie masz potencjał, żeby spokojnie się wbić do platy

Po prostu bądź spokojny i rób swoje

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

No i co? Farmę miałeś ok ale widać po statach, że samemu nie grałeś za dobrze, może poprostu byli od Was lepsi ?

Przyzwyczaj się, to jest gold, niektórzy tutaj są bo mieli szcześćie po 10 meczach, niektórzy są boostowami, a inni poprostu mają słaby dzień.

Polecam grać duo, albo grać championami <mainami>, którymi wiesz że wycarrujesz :)

Opublikowano

mogles wziasc sobie elo boosting do gold 5 a nie bo tera spadniesz :/

wypierdalaj bo przez takich jak ty kurwicy gorszej dostajesz, ciekawe gdzie ty kwisz ? bronze V? naah, nie zazdrość że skacze o dwie dywizję <3

i nie potrzebuję żadnego boosta jak ty.

Opublikowano

Po prostu na tą ligę zasługujesz co tu gadać.Jesteś tam gdzie masz być i nic tego nie zmieni no chyba że przyrost skilla w jeden dzień.

W platynie nie jest lepiej więc nie wiem czemu płaczesz każdy ma gorsze rundy.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...