Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] pluginu

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam takiego pluginu w minecrafcie że np. daje komuś range np. Policja to tylko ci z rangą policja mogą używać komendy np. /nick .. warp[do więzienia] np jak ktoś coś rozwali tak samo medyk żeby mógł mieć komende /nick warp [szpital] . I nie wiem czy da sie przy nicku mieć np. Nick [Policja] ?

Jeżeli istnieje taki plugin prosze o wyjaśnienie jak to ustawić.

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Niestety nie chce działać ten poradnik gdy wrzuce plugin do folderu z pluginami i jak wpisze to pex group Admins create to nic mi sie nie pokazuje a jak wpisze to samo tylko z "/" jako normalną komende to pisze mi sorry you don't have enough permissionsex co robic ?

Dodam też że jestem adminem.

Opublikowano

Dobra to ostatnia rzecz jak utworzyłem grupe "Policja" to jak dodać im komendy i jak np kogoś do niej dodać i jak zrobić że ktoś z policji wpisze komende /tp [nick] Policja to żeby tepło go do policji. Z góry Thx.

Opublikowano

Dobra to ostatnia rzecz jak utworzyłem grupe "Policja" to jak dodać im komendy i jak np kogoś do niej dodać i jak zrobić że ktoś z policji wpisze komende /tp [nick] Policja to żeby tepło go do policji. Z góry Thx.

Użyj komendy

pex group Policja add <nazwa_uprawnienia>

W dodatku jeżeli nie wiesz jak dane uprawnienie się nazywa to poszukaj na stronie pluginu odpowiedzialnego za daną funkcje, tam powinno być wszystko : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...