Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak skilla

kendzioleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ostatnio nie potrafie grac w lola nie wiem dlaczego odkad wbilem sie do Platyny I ciagle nerwy mi puszczaja a gram tylko 2-3 gry dziennie myslalem juz sporo nad tym co moze byc ta przyczyna ale nie wiem zamiast grac wole wrzeszczec na team ktory nie poradzi sobie beze mnie moze tez sie z takim czyms juz spotkaliscie co radzicie?

Opublikowano

Kiedyś też tak mialem potem nie grałem pół roku i gram normalnie ;p, jak juz zaczynasz wrzeszczec to sproboj wygrac ta gre potem odpocznij na godzine od lola, posluchaj muzyki, zrob herbate, poogladaj jakies komedie, seriale i potem graj EWENTUALNIE xD wez srodki na nerwy XXD

Opublikowano

Będąc pod wpływem nerwów nie ma po co grać - więcej przegrasz, więcej się wkurzysz. Warto jest odpocząć, pogadać, zrobić coś smiesznego, obejrzeć czy coś, co odciągnie Cię od wszelakich nerwów. Osobiście kiedy przegram 3 rankedy, nie gram kolejnych bo to już jest bezsens - czuje się wkurzony, więc nie gram kolejnych rankedów. Trzeba się trochę uspokoić, bo nie warto przegrywać i denerwować się jeszcze więcej, prawda..? :)

8372383248.png
Opublikowano

Znajdź sobie jakiegoś main'a,którym będzie Ci się grało dla funnu oraz do tego będziesz wygrywał rankedy.Polecam Ci też granie normali(nauka last hittowania do perfekcji oraz ustawienie,jak będziesz widział że wygrywasz razem z teamem to rozpocznij grać rankedy)

Opublikowano

Zrób sobię przerwe.Też tak miałem kiedyś,wkurzałem się na team,spadlem z silvera 4 do 5 no i elo hell.Zrobiłem sobie 2-3 miesiące przerwy,pograłem z 50 normali i wróciłem do rankedów.Teraz fajnie sie bawie grając i wygrywam nawet 90% więcej gier :).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ponieważ przez pewien okres ludzie zmieniają tryb gry. A Gdy my wchodzimy po nieobecności np.tygodniowej no nasi przeciwnicy i sojusznicy mają nowe taktyki. Ty taktych nie znasz bo nie spotkałeś się z nimi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...