Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Beka allegro :D

buli1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto zawiera nick? Jak to <lol> btw. Ja jakoś dumny jestem z tego że jestem z Polski, więc według mnie to nie zaleta :) Nie obchodzi mnie że nick ma PL, jak ktoś dobrze gra to niech sobie ma nick jaki tylko zechce.

Opublikowano

Ebani, szacun dla tego, który to napisał :D. Teraz mogą spokojnie konto kupywać :). Z drugiej strony, pochodzimy z Polski i należy ten kraj reprezentować, ale to już mały szczegół.. :)

8372383248.png
Opublikowano

0 patriotyzmu? jak tutaj można się przyznawać do bycia Polakiem?

przecież to jest nie logiczne po pierwsze wchodzi jakiś Polaczek pewnie 12 lat zaraz po skończonej szkole

ktoś mówi że chce iść na mida bo oczywiście ogarnia itd. i napisał pierwszy zaraz Polak pisze drugi że on chce na mida i niech da bo będzie trollował

albo feedował i później flejmi cały meczy albo po prostu wytyka kogoś błędy a sam feeduje i popełnia błędy 24/7

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Kocham mój kraj ale ludzie w nim są strasznie zamknięci :c Co do league of legends to właśnie w tej grze okazuję się jaki człowiek jest naprawdę. Tak samo na ask'ach i innych gównach gdzie ktoś może być anonimowy a wyzywanie i zatruwanie innym życia sprawia mu satysfakcję.

Osobiście nawet gdy mam 3 polaków w teamie wolę nic nie pisać.

Opublikowano

0 patriotyzmu? jak tutaj można się przyznawać do bycia Polakiem?

przecież to jest nie logiczne po pierwsze wchodzi jakiś Polaczek pewnie 12 lat zaraz po skończonej szkole

ktoś mówi że chce iść na mida bo oczywiście ogarnia itd. i napisał pierwszy zaraz Polak pisze drugi że on chce na mida i niech da bo będzie trollował

albo feedował i później flejmi cały meczy albo po prostu wytyka kogoś błędy a sam feeduje i popełnia błędy 24/7

Jak można się przyznawać ?

Na przykład dlatego że kiedyś walczyli o tą Polskę i za nią ginęli .

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

@Up
Mam wyjebane po całości co było kiedyś, interesuje mnie to co jest teraz. A że teraz Polska to gówno, to mam wyjebane na ten kraj, simple.
A koleś niezły, zachęci na pewno kogoś do kupna.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Co wy tu wgl piszecie ? Patriotyzm w grach, no bez przesady... Widzę, że mylicie rzeczywistość z komputerem. Co jak co ale w lolu to wstyd mieć pl w nicku ^^

Opublikowano

Osoba, która to napisała nie ma świadomości bycia polakiem.

Z tego wynika ze każdy musi miec nick z PL? Ja bym nie grał z takim, i co? Nie wiem kto lubi miec taki nick. Każdy mój znajomy który miał PL płakał mi że musi zmienić nick. Obecnie nie mam nikogo z PL w znajomych. Wiec cos w tym jest . :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ja mam PL w nicku i jestem z tego dumny

co prawda w dupie mam co było kiedyś, i kraj też mam daleko w dupie, ale kiedy ktoś mnie wyzywa bo mam PL. Trzymajcie bo go zniszcze.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

ja mam PL w nicku i jestem z tego dumny

co prawda w dupie mam co było kiedyś, i kraj też mam daleko w dupie, ale kiedy ktoś mnie wyzywa bo mam PL. Trzymajcie bo go zniszcze.

I dlatego siedzisz w brązie

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Konto zawiera nick? Jak to <lol> btw. Ja jakoś dumny jestem z tego że jestem z Polski, więc według mnie to nie zaleta :) Nie obchodzi mnie że nick ma PL, jak ktoś dobrze gra to niech sobie ma nick jaki tylko zechce.

Ja też jestem dumny z Polski, ale PL w nicku albo nawet inny kraj.. jakikolwiek to nie jest zaleta ;), to wygląda głupio, zazwyczaj gimbaza ma PL w nicku.

Co do allegro dobrze że o tym wspomniał, dużo osób sobie ceni nick, i ja również należę do tych osób.

Dodam też że najczęściej to widzę PL.. reszty nie.

Raz na tysiąc trafi się DE lub jakiś Czech itp ;) reszta raczej nie.

Jedyne co toleruje w grach to np. nick Best Riven NA pewnie znacie, Best Jax NA itd..

Sam chciałem sobie wybrać jakiś fajny nick, jednak Polaczki i reszta xD wszystkie nicki zajęły i nie grają, rozumiem jakby jeszcze grali :).

Powinna być możliwość wykupienia nicku osoby która ma np. 7lvl i nie dała oznak życia przez około rok ;), czyli zmieniają mu nick na inny.

Oczywiście zmiana za RP.

Pozdrawiam i nie dawajcie sobie w nicku PL..

A co do patriotyzmu skończcie już pierdzielić...

Patrioci.. pseudo, tych prawdziwych jest mało.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Serio to jest takie śmieszne, że musiałeś na forum stawiać?

Nawet jeśli to dobrze, że napisał bo może niektórzy nie chcą mieć w nicku PL, cyfer itd.

Opublikowano

Z tego wynika ze każdy musi miec nick z PL? Ja bym nie grał z takim, i co? Nie wiem kto lubi miec taki nick. Każdy mój znajomy który miał PL płakał mi że musi zmienić nick. Obecnie nie mam nikogo z PL w znajomych. Wiec cos w tym jest . :)

Nie o to mi chodzi, ale że ktoś zaznaczył, że w nicku nie ma PL.

Jest to jakaś zeleta?

Chyba, że ktoś po prostu 'wstydzi' się być polakiem xD

Opublikowano

Wiem, że zapewne zostanę zlinczowany ale muszę to napisać:

Grając w LoL'a i patrząc na zachowanie większości polaków żałuję, że jestem z tego narodu..

Nigdy się nie przyznaje, że jestem polakiem jak widzę jakiegoś polaka to piszę po angielsku.. Nie chcę żeby doszło do flejmu i po grze, bo niestety nie ukrywajmy Polacy są bardzo agresywni w tej grze ;).

lucyfergif.gif

Opublikowano

Nie wiem czy to obraza, ale przeważnie jak zaczniesz kogoś flamować, on zaczyna cię flamować po polsku, i wtedy już wiesz, skąd on jest.

Ja sam na prawdę nie wiem czemu tak jest, co zrobisz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...