Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 SLIM 250GV vs. PS3 500GB SLIM ?

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Można zrzec, że to odwieczna wojna :D

Co Ty byś wybrał, biorą pod uwagę to, że nie zależy Ci na graniu przez internet ani nie zależy Ci na żadnych kontorlerach ruchu...

Xbox 360 SLIM 250 GB

czy

Playstation 3 500GB SLIM

??? :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

PS3. Bo Xbox to tylko sprzęt kto do grania a ps3 to centralka multimedialna z napędem BluRay a nie jakims DVD co trzeba gry z dwóch plyt instalowac :D

PS3 ma m. In. kapitalne przeglądanie zdjęć, intuicyjne PS Network, dużo porządnych exclusive oraz nie wwyciąga od ciebie kasy na każdym kroku ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Xbox 360 jest tańszy od ps3 ale gorszy. Mam tylko ps3 ale mogę ci go polecić głównie dzięki ps+, przez rok za 200 zł dostaniesz ok. 60 gier w wersji full za darmo do ściągnięcia co miesiąc :)

21515.jpg

Opublikowano

Oczywiście że PS3. Posiadałem xbox'a lecz się go pozbyłem ciągłe problemy... kiepska jakość wykonania i masa awarii.

Dodam też że PS3 posiadam od 2007 roku.(Fat 40GB) i ani razu nic się nie popsuło! Mimo iż prawie cały czas z niej korzystam!

Opublikowano

xbox. posiadam go i pad jest dobry , cicha praca,gry tanie. multi na konsoli mi niepotrzebne i miałem wybór xbox czy ps3 . wybrałem ze względu na pada i kinecta(głównie pada) . według mnie w ps3 bez sensu jest bluray konsola służy do grania a nie oglądania ale to zależy od gustu.

@tka nie wiem co z xboxem robiłeś z xboxem że ci się psuł ale ja mam od 3 lat i nic się nie dzieje, może trafiłeś na uszkodzoną wersje.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

PS3- Więcej gier (chodzi o mniej znane tytuły), darmowe multi.
XBOX ma tylko lepszy pad. Na twoim miejscu radziłbym ci kupić PS3 i zrobić sobie pady od xbox'a pod PS3 (tak da się). Wtedy bedzie ci się zajbi#cie grało.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...