Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca sie wracać ?

mazurek99914

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka aktualizacji doszło. Lekko zoptymalizowali to, ale też mam teraz czasem ścinki.

Zależy właśnie gdzie jesteś. Im więcej obiektów tym gorzej, ale według mnie warto wrócić :)

4770714280454741315510.png
Rekrut
Opublikowano

Zobacz najpierw na trail. Teraz w tym tygodniu ma dojsc ogromna aktualizacja znodernizowana mapa: Lepsza grafika (lepsza optymalizacja podobno) do tego pływanie niszczenie się rzeczy + crafting ale to chyba troszkę później...

Opublikowano

możesz wrócić ale najlepiej na allegro gotowe konto z itemami do pvp , bo 15 serverów public więc nie ma co lootować

a jak kochasz snajpy to na emulatory bo nie będzie takiego czegoś jak AWM , VSS , M107 , MAUSER , SVD , Mosin ( może będzie )

55aR3G.png

Opublikowano

Kiedyś miałem z kolegami ponad 10 sejfow na serwerze EU 69. 2 były zapełnione snajpami. Problem w tym że 4 (?) sejfy były postawione przez ziomka który stracił konto (kupił na allegro). Kiedy wprowadzili aktualizację która zabierała sejfy i ich zawartość do właściciela sejfow straciliśmy wszystko. Wszystkie snajpy, lunety, ammo za gc itp. Po tym wydarzeniu sprzedałem konto i stąd moje pytanie, czy warto wracać. Dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

nie. na chwilę obecną nie warto wracać. Wyjdzie v2 wtedy możesz ponownie zadać to pytanie. Póki co nic się nie zmieniło. Gra wygląda ładnie, ale optymalizacja jest kiepska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...