Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Renekton vs Nasus vs Jax

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na topa to z tych najbardziej polecam ci nasusa, poniewaz najtrudniej z tych 3 go zabic w early na topie. Nasus jest tankowaty, ma heala podstawowo bez itemow, mocne ult dzieki ktoremu jestes w stanie zabic 2 postacie na raz. Oraz najlepsze Q. Jesli dobrze wystakujesz Q to wtedy masz bardzo duzy dmg. Grajac nasusem musisz przez cala gre skupiac sie na farmie i stakowac swoje Q dzieki ktoremu amsz wiekszy dmg z Q. Jax jest bardzo mocny w late game jesli sie dobrze nafeeduje to wtedy bardzo ciezko go zabic bo jest mobliny i posiada duzy dmg. Wedlog mnie jax bardziej nadaje sie na jungle niz na topa. Zawsze jak gram przeciwko jaxowi na topie to ja wygrywam. Wystarczy kupic itemka z lifesteal'em na poczatku i wygryasz z nim. No ze chyba grasz w lidze gold+ to juz tak latwo nie bedzie. O rene ci nic nie napisze bo prawie nic nim nie gralem i go nie lubie :)

Mam nadzieje ze chociaz troche pomoglem i przepraszam za wszelkie bledy jesli jakies sa :)

Opublikowano

Jax uzbierasz 2 item i koksisz.

+Unik + ogłuszenie z e E

+Atak Dmg z W

+Doskok (totem,minions,bohater)

+Ult pancerz i atak

Opublikowano

Nasus

- True DMG [Q]

- Slow

- Tanky

- Pasyw

- ULT

Jak nasus ma true dmg to ja jestem w "Czallendżerze"

@Topic

Renekton

-Sustain

-Stun

-Esc. system

-Kozacki ult który czyni cię prawie niezniszczalnym przy dobrych itemach

-Manaless

Opublikowano

Z tych 3 postaci wiadomo że Renekton. Powiem tak, dobry renekton powinien jebnąć Jax'a, sredni Renekton na luzie jebnie Nasusa.

ok pokaz mi jak renekton ciska topa i ma jakikolwiek dmg w late game bo wątpie żeby dużo coś bił, jax to inna bajka jak i nasus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...