Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Top

Demeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yorick:

+leczy sie harrasem
+slow

+duzo bije łopatą
+mozesz sklonowac przed smiercia siebie lub sojusznika (adc na przyklad)

+ludzie uciekają od ghuli

-manozerny dopóki nie złożysz kropelki

ŁOPATA OP

Opublikowano

Ja ci polecam Yoricka, wiem ze koles na gorze polecal ale widze ze chyba nie gral zaduzo yorickiem. Na topie yoricka bardzo ciezko zabic. Ma heal'a ze skila, i jednoczesnie zadaje duzy dmg, ma slowa, i Q ktore zadaje bardzo duzy dmg tylko ze musisz podejsc do przeciwnkia. Yorickiem mozna atakowac z dystansu jak i z bliska co sie przydaje. Yorick ma bardzo dobre ult dzieki kotremu mozesz zrobic klona kogo chcesz. Po smierci mozesz jeszce ruszac sie tym klinem i atakowac.

Yorick:

+leczy sie harrasem
+slow

+duzo bije łopatą
+mozesz sklonowac przed smiercia siebie lub sojusznika (adc na przyklad)

+ludzie uciekają od ghuli

-manozerny dopóki nie złożysz kropelki

ŁOPATA OP

Napisales ze jest manozerny co wcale nie jest prawda jesli umiesz grac. Ja czesto gram yorickiem i jedynie w early zaopatruje sie w kilka potow do many a potem jakos od 10 minuty juz nie wyjdzie nam mana jesli umiejetnie gramy. Na yoricka nie potrzebujemy "kropelki" :) Ja nigdy nie kupuje nic do reg many i jest dobrze. Nigdy mana do zera mi jeszce nie wyszla a topa i tak wygrywam i robie sobie kile. Jedyny przypadek kiedy wyszla mi mana to jak gralem 1vs2 na topie. wiekszosc graczy kupuje na yoricka reg many i wiekszosc itemow pod hp i defa. Ja tak nie lubie grac i wedlog mnie tak slabo gra sie yorickiem i jest to zmarnowany potencjal. Ja jak gram yorickiem to zaczynam od hydry, berserki, krwipijec, i tearz np randuina, lodowy itp. Jeszce zadnej rundy nie przegralem grajac takim buildem. Chcecie to krytykujcie mnie jesliw am sie nie podoba ale wedlog mjie to jest bardzo dobry sposob gry yorickiem.

troche sie rozpisalem ale mam nadzieje ze pomoglem i przepraszam za wszelkie bledy :)

Opublikowano

Shen też dobry kup Ostrze Zniszczonego Króla i lejesz dziadów. Użyj Slow i Speed. Kradzież życia i atak speed.

TANK Bardzo mocny Tarcza i sprowokowanie.

Jak dla mnie najlepszy tank w grze.

Opublikowano

Ja ci polecam Riven

Nie jestem best Riven EUNE ale ciężko nią przegrać

-Świetny pasyw! Co skill dodaje trochę AD

-Esc system z 3x Q

-Stun

-Tarcza do ucieczki lub osłony (potrafi uratować)

-Ult który dodaje trochę AD i nie da przeciwnikowi uciec (Cięcie wiatru)

-Zjada większość toperów na combo i potrafi wycarrować Late Game

Trochę z innej beczki ale postać OP

Opublikowano

Zac

- dobre ulti na tf - podrzuca przeciwników

- łatwa farma

- harras z Q

- drugie życie

- heal ze skilli

- doskok/odskok

- można grac i jungle i topa

- tanky

- slow

- combo

- prawie nikt go nie kontruję (chyba tylko Kennen)

- brak many, energii etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...