Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje osub do stworzenia gry!

craftserve1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, nie jestem Hejterem, ale:

1. Autor oferuje hosting xaa.pl ... (Jeśli ktoś zna ten hosting to wie o co chodzi).

2. Oczekuje gry MMORPG 2D typu Tibia.

3. Nie zna kluczowej ortografii.

8 Minutowa rozmowa na skype.

Opublikowano

Zgadzam sie w pelni! Jestem gotow pracowac ZA DARMO przez nakblizsze kilka miesiecy tworzac projekt ktory upadnie bo to jest moje zyciowe powolanie!!

@tel

Opublikowano

jestem chętny aby dołączyć jako grafik ,oto moja ostatnia praca:

fotoo.pl//out.php?i=634718_2013-10-14-21-59-53.jpg&id=0f074b6a6caa1a17373831303136

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz może czego wymagasz, jaka to gra ma być, czy płacisz(?), co oferujesz, coś o sobie, co potrafisz, czy coś już jest ? Jakies podstawowe info na razie to wygląda coś jak

Elo Elo 5 2 0. Szukam ekipy do zrobienia hiperduper elo mega zajebiaszczej że masakra gierki via www. Nie powiem wam jaka bo nie mam pomysłu, ale moge wam powiedzieć ze będzie mega.

Czyli typowe teksty 15 latków myślących że gre robi sie dzień a zyski są kolosalne

hcq0.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozumiem po co ten cały hejt tutaj? Jak ktoś chce coś osiągnąć mimo że będzie to trwało miesiące, wiedząc że i tak to upadnie, ale trzymając nadzieje w sobie, to bym pomógł takiej osobie, ale niestety nie znam języków do programowania gier, będę się uczył nie długo javy, js, jq, .net oraz C#, jak coś ogarnę po miesiącach nauki, to odpiszę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...