Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Factions (Gildie) oraz zdjecia na prezentacji i inne! daje +

CounterDeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takowy problem, konkretnie mam serwer gdzie są gildie i każdy jeden może założyć gildie /f create

A ja chcę tak zrobić, żeby np na gildie trzeba było 64 diamentów (przykład) i np jak mi gracz da te

64 diamenty to ja mu stworze gildie (taka nazwe jak On chce, itd) ale tak żeby to jak to zrobić? ale żeby

on był właścicielem gildi (ale, też żebym ja mógł ją jbc. usunąć itd)? Jak to zrobić? pomocy!

A drugie takie moje pytanie, jak w prezentacji wstawić zdjęcia? czyli np jak ja tutaj teraz pisze i chce tutaj

wkleić zdjęcie tak żeby każdy je widział nie wchodząc w żadny link, jak?:) dzieki

Opublikowano

Do płacenia itemkami za gildie odpowiada plugin PayInItemForGuild. Ze wstawianiem obrazków na forum nie jest nic trudnego poprostu wchodzisz na tinypic, fotosik lub imageshack i wrzucasz obrazek. W kilku linkach po wgraniu obrazka jest taki który zaczyna się kwadratowym nawiasem a w nim napisem IMG następnie kopiujesz i wklejasz na forum. Gildie natomiast rozwiązujesz /f leave ;-)

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...