Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cataclysm

Trumpas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;) Mam pewne pytanko, gram sobie aktualnie na dotatku TBC na serwerze Hellground, ale ile można chcę zacząć przygodę na nowo, z Cataclysmem ale...

Co muszę ściągnąć ( gdyby ktoś mógł co ściągać po kolei ;) ) i co potem robić aby wszystko działało jak w zegarku ;) Przypominam że mam już działającego wowa na dodatku TBC.

Jescze jedno, żeby grać na globalu muszę płacić miesięcznie chyba 30 zł, do tego muszę mieć oryginalne WoW'y ( wszystkie dodatki) ? Czy wystarczą pirackie ?

Każdy pożyteczny post to Duży +

Dzięki ! ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o cata to możesz ściągnąć gotowego klienta , albo poprostu cata + patche . Co do globala to musisz płacić 80 zł na 2 miechy i mieć dodatki oryginalne ( nie wszystkie )

1377430129-U769346.png
Opublikowano

To już sam nie wiem, mam ściągnąć cata, i potem przy instalacji będą się
pobierały dodatki których nie posiadam? ( Można prosić o jakiegoś
linka,? Bo znajac życie coś spie*** :/)

Opublikowano

Instalujesz cata i wyłączasz launcher , ponieważ on zaaktualizowałby Ci gre do najnowszej wersji . Następnie ściągasz patche i instalujesz . Łatwiejszą drogą będzie wejście na strone serwera na którym chcesz grać , wejść w zakładke " jak zagrać " albo "download" i tam napewno będzie cały client do pobrania i wtedy nic nie ruszasz - ściągasz i grasz .

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...