Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ][Skin] Jinx!

Kubok5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam wolną gotówkę, i nie mam co z nią zrobić ;D Zastanawiam sie, czy nie kupic bundla Jinx ze skinem. I co jeszcze zrobic z reszta RP, poniewaz kupilem psc za 50 zl ;)

Licze na szybkie odpowiedzi ;)

Opublikowano

No mi daj, nie opłaca Ci się nic kupować

@topic

Nie kupuj tego zestawu, czekaj na wyprzedaże i tylko z nich kupuj skiny, które Ci się podobają. Uwierz mi, że będzie taki moment :D

Opublikowano

Nie kupuj Jinx, może dostać nerfa i potem będzie płacz i wyzywanie Riotu od najgorszych. Poczekaj na tą wyprzedaż starych skinów, tam będziesz miał co nieco do wydania zapewne.

Opublikowano

Zastanawiam sie dlaczego sporo osob pisze ze jinx jest OP i potrzebuje nerfa. To wcale nie jest prawda, jinx jest jak kazdy inny adc. Skile jinx latwo jest uniknac. A jinx oplaca sie kupic, ale skurki to juz nie wiem. Mi sie osobiscie skorka wcale nie podoba.

Opublikowano

Ma słabego skina opłaca się ją kupić ale bez skina. Wygląda marnie :

Ale ma fajne bronie.

Jinx_Mafia_Comic.jpg

Opublikowano

Jedyne co fajnie w tej drugiej skórce Jinx to bronie, a tak poza tym to fuj, ale to też kwestia gustu... Mi osobiście podoba się jej podstawowa skórka.

Tak jak ktoś tu napisał, nigdzie Ci się nie śpieszy z skórkami, kupuj te, co są na przecenie, bo po co przepłacać za skórkę? Potem możesz mieć jeszcze jedną dodatkową z 'resztek RP'. Teraz pewno dodadzą skórki na Halloween i święta, więc może poczekaj na nie? :)

Opublikowano

Możesz kupić ją, ale skin psuje jej totalnie ześwirowany klimat. Jak masz nadmiar gotówki i koniecznie chcesz wydać na skiny, to poczekaj. Przed nami Harrowing - nowe skiny + stare, które wprowadzają na krótki czas, skiny wardów; potem w grudniu znów przez chwilę będzie można kupić stare skiny z olimpiady. W święta pewnie pojawią się też nowe. NA PEWNO któraś skórka przypadnie Ci do gustu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...