Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co robic ? ;p

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym sie Was zapytać co mam teraz robic w terrari bo jakos nie mam najmniejszego natchnienia co moge teraz zrobic. Posiadam caly set motlen (zbroja ) Savage night's edge, no i moltenowy kilof itp .. Zbadany caly dungeon i wszystkie latajace wyspy. I co mam teraz robic ? ;p

Opublikowano

Jeżeli pokonałeś wszystkie bossy razem z mechanicznymi, to polecam ci założyć nowy świat i zacząć zabawe od nowa.

Nie, ponieważ to idzie za tym aby mieć lepsze eq a w tym jest sek poniewaz jak zdobyc to lepsze eq bo juz mu sie pomysly skonczyly..

Opublikowano

Zdobywasz Guide VooDoo Doll z VooDoo Demon wrzucasz do lawy spawnuje się WoF, zabijasz tego bossa włącza sie HM Pwnhammerem (z WoF dropnie) niszczysz demon altary przez co spawnują się nowe rudy. Jeśli o to ci chodzi.

Opublikowano

Zdobywasz Guide VooDoo Doll z VooDoo Demon wrzucasz do lawy spawnuje się WoF, zabijasz tego bossa włącza sie HM Pwnhammerem (z WoF dropnie) niszczysz demon altary przez co spawnują się nowe rudy. Jeśli o to ci chodzi.

Dzieki wielkie juz biore sie do roboty ^^

Opublikowano

Uważaj, bo Hardmode jest wyzwaniem nawet dla doświadczonych graczy. Mamy nową wersję, więc polecam walki z Wyverną na latających wyspach w celu zdobycia skrzydełek, potem pokonywanie bossów typu Mechanical (The Destroyer, The Twins, Skeletron Prime). Następnie możesz się wziąć za bossów dodanych w nowej wersji, tj. Plantera, Golem, Frost legion itd.

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Jak już będziesz miał HardMode to najpierw pozbieraj sobie dużo Cobaltu, zrób Drill/Kilof potem kop Mythrill znowu zrób Drill/Kilof pozbieraj Titanium Ore zrób seta sobie pozabijaj Mechaniczne bossy (najlepiej na początku zabić Destroyer'a, bo jest prosty następnie możesz zrobić tak jak ja ubić Prime, a potem The Twins po tym zrób Drill z hallowed (nazywa się Drax) pozbieraj Chlorophyte (jest tylko pod biomem "Jungle") Poszukaj pod Jungle bossa Plantery (różowy kwiat) zrób sobie arene pod ziemią na nią ubij idź sobie do Dungeona w Jungle.

Jak tu już dojdziesz napisz na pw. potem dopisze dalej. :) Się rozpisałem ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...