Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zadania pomocy.

krzychu12341234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym, że gdy mam misje nacisnę "Tab" i mam zadania np : Zabić 2 żołnierzy ( To takie przykładowe) No i zrobię to zadanie to mi go nie uznaje. Jest normalnie zrobione a jak nacisne "Tab" tp znowu jest :( I nie wiem co zrobić zrobiłem reinstal ale nie pomogło odinastalowałem spolszczenie to też nie pomogło :( no nwm :P

Opublikowano

Gra oryginalna?

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Czyli źle wykonujesz misję. Podaj treść zadania. Po jego ukończeniu powinieneś usłyszeć charakterystyczny dźwięk.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Jest to misja VIII Pegasus Night i pod koniec gdy już trzeba zabić pozostałych wrogów i zostaje ich gdzieś tak 1 albo 2 to ich nie ma :P I co ty na to ;) ?

Zadzwoniłem do kolegi i powiedział że on pobierał z neta o.O;) Ej przepraszam ale nie wiedziałem :P:(

Pewnie teraz mi nie pomożesz nie ? Znając życie to moderator nie pomoże piratowi :P :(

Opublikowano

Tak myślałem. Oryginalne wersje nie mają tych problemów. Crack jest niewłaściwie zrobiony.

No cóż, szybko edytowałeś tamtego posta :>

Zamykam, nie pomagamy piratom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...