Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakie permy kupić?

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, zamierzam na święta zatankować konto o 25k nx i wtedy permy przez pół ceny lecą, więc moje pytanie co kupić? Chciałbym AR i SMG.

Opublikowano

Ale jeszcze nie wiemy jakie bronie będą przecenione.

Chyba te wszystkie NX standard, tak jak to było w roku ubiegłym

Opublikowano

Tylko 25k :( ? Nie wiadomo co będzie. Może być tpg jak rok temu lub black mangum jak na NA. Póki co czekaj z tym, bo nie potrzebnie robisz sobie nadzieje.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Pewnie jak zawsze bd cqb i rpg lub aw.

Kup Sb tpg i jakas mocną ar typu cqb lub srt.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

NIE BĘDZIE PERMÓW 50% TANIEJ!

EWENTUALNIE PROMOCJA BĘDZIE ŻE BĘDZIEMY MOGLI KUPIĆ JAKIEŚ PERMY :)

Czemu tak uważasz?

Opublikowano

Rok temu była SALE ponieważ usuwali permy. A teraz jest event na niektóre bronie na perma do Grudnia.

To już się o nic nie martw, proszę tylko o pomoc w wyborze broni.

Opublikowano

Skoro piszesz że będzie przecena w święta broni o których nie wiemy czy Nexon w ogóle da, bo nie jest powiedziane że święta to będą bronie, to polecam Ci m4a1 SOPMOD, REC7 RANGERS, LEGION, ORTHUS. A tak na poważnie, jak mamy Ci pomóc w wyborze broni, jak piszesz że kupujesz je w Święta?

1. Nie jesteśmy jasnowidzami, i w ogóle nie wiemy czy Nexon w ogóle da jakieś bronie do kupienia na perm, a ty już z góry zakładasz jak zresztą każdy, że jak idą święta to będą bronie na perm za 50% ceny. Podaj mi jakiś link do informacji że w święta będą bronie i to za pół ceny, to że było tak rok temu to WCALE NIE ZNACZY że będą w tym roku, i nie pisz mi takiego argumentu jak '' koledzy mi mówili, że będą bronie'' lub ''a bo w tamtym roku były, to teraz też będą''.

2.Możliwe że chodzi Ci o te bronie co teraz są do kupienia, tylko będziesz którąś z nich kupował dopiero w święta, to od razu mówię nie wiadomo czy będzie ich przecena.

3. Podaj tryby jakie grasz, bo jest różnica jak grasz np. elimki tylko campisz albo rushujesz, zależy też czym lubisz grać, smg, ar, sr może sg ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...