Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak obrazu oraz dźwięku po renderingu.

kiciorek1036

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj zacząłem pracę nad projektem upamiętniającym urodziny. Wszystko dobrze projekt skończyłem, i starałem się go z renderować. Na początku chciałem z renderować go w rozszerzeniu .avi, no i renderował się, wszystko doszło do końca, ja podniecony że za chwilę będę mógł obejrzeć projekt nad którym siedziałem do rana, a tu nic. Dosłownie, ani dźwięku ani obrazu. Jako iż mam trzy media player'y to myślałem że po prostu to wina winapa, i spróbowałem windowsowym Media Player'em, haa i tu się pojawia kolejny dylemat, ponieważ windowsowy player się zaciął, no więc zacząłem już domyślać się że to jednak wina renderingu. Ciekawość pociągnęła mnie abym sprawdził ile owy plik zajmuje miejsca na komputerze. Wszedłem we właściwości, a moim oczom ukazało się iż plik zajmował ''31gb'' Pomyślałem wtedy ''o kurw..'' Po tym renderowałem na .mp4, filmik też ciężki a trwający zaledwie 5min, zajął 700mb. No ale tak czy tak ani obrazu ani dźwięku nie usłyszałem, stąd też prośba do was, nie wiecie może co jest grane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...