Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Nudy na serwerze

hetisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D Dziś nudziło mi się w domu bo w końcu dzień wolny i tak zrobiłem okno do zwierzaka takie tam skromne ale zawsze coś na nudy. Dzięki temu okienku możemy w każdej chwili dodać i odjąć punkty umiejętności z danej umiejętności, jeśli te punkty są itd. itd. każdy wie o co chodzi żeby nie było bugowania :D ale koniec gadania teraz SS :

60819855450651951811.jpg

Co sądzicie o tym okienku? jbc. to nie skończone okno jeszcze kilka opcji mu brakuje :]

Opublikowano

No niewątpliwie pierwszy raz widzę okno peta, któremu można odejmować/dodawać staty tak jak postaci :D

Przydałoby się kilka bajerów, trochę grafiki aby było milsze dla oka, ale jest pozytywnie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Grafika to nie jest moja mocna strona :D więc nie robiłem to w tym kierunku. To nie jest jeszcze całe okno peta brakuje mu jeszcze podstawowych funkcji tak by nie trzeba było klikać na peta by coś zrobić, tylko takie okienko, a wersja końcowa będzie podobna do tej jaką mamy pod klawiszem "C" dla naszej postaci :D

Opublikowano

Dziękuje :) Nie dużo już brakuje do zrobienia takiego okienka co u naszej postaci, to nie dużo roboty wystarczy chcieć i mieć pomysł a raczej kreatywność ;)

Opublikowano

Grafika to nie jest moja mocna strona :D więc nie robiłem to w tym kierunku. To nie jest jeszcze całe okno peta brakuje mu jeszcze podstawowych funkcji tak by nie trzeba było klikać na peta by coś zrobić, tylko takie okienko, a wersja końcowa będzie podobna do tej jaką mamy pod klawiszem "C" dla naszej postaci :D

Pomysł jak pewnie kilka osób miało w tym i ja :D ale zaskoczyło mnie to dodawanie punktów umiejętności wielki + i powodzenia w dalszym tworzeniu.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Heh pewnie i tak :D pomysł jest dobry tylko trzeba mieć czasu :D Nie długo pokażę skończoną wersję beta podobną do tego pod klawiszem "C" u zwykłej postaci :D i dziękuje przyda się ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...