Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]cos do carrywania na midzie

dolidius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Twisted Fate'a, głównie z tego powodu, iż ma chyba najlepszą możliwość roamingu ze wszystkich miderów, dzięki czemu uznaję go za najlepszą postać do carrowania rankedów w SoloQ. Połączenie ulta i złotej karty jest wprost zabójcze.

+: Ult użyty wcześnie jest w stanie być świetnym escapem

+: Fantastyczne ganki

+: Dzięki niebieskiej karcie praktycznie nie manożerny

+: Duży zasięg z Q

+: Długo trwający stun ze złotej karty

+: AOE Damage z czerwonej karty

+: Dodatkowe złoto z pasywu

+: Bardzo łatwa farma

+: Dobry harras

+: Genialna kontrola mapy

+: Świetny do wykonywania backdoorów

+: Cudowna kontra na Evelynn czy Akali dzięki ultowi (ujawnia niewidzialne jednostki)

-: Brak szybko castującego się ecape mechanizmu

-: Dosyć papierowy

-: Trochę trudny do opanowania

Opublikowano

Zed, póki nie ma nerfa skorzystaj ;p

-rozwala adc, apc w 2 sekundy

-łatwa farma

-genielny escape dzięki swojemu klonowi

-dobry harras w+q i podwójne q wchodzi jak trafisz :)

Myślę, że pomogłem :)

Opublikowano

Soraka, bo leczy

Wezcie zbanujcie tego kolesia. Jesli nie ma nic do powiedzenia to niech sie nie odzywa, a nie prawie w kazdym poscie widze jak pisze to samo...

Tristana AP - 1 combo eliminujesz adc a pozniej skaczesz tylko z W i odpalasz lich bane z Q w laning phase farma banalna poke z E az do 6 a pozniej free kille ;)

Popieram tristana Ap jest bardzo mocna na midzie. Latwa farma, latwo palkowac przeciwnikow oraz bardzo dobry system escape. Jedynie tristana Ap ma prblem z kazda bardziej tankowata postacia.

CHACHACHA TRISTANA AP CO ZA TROLL PICK OMFG MORZE JESZCZE ANNIE AP CZEGO CI LUDZIE NIE WYMYSLOM HAHSAHASHSAHASHSAHSHAS

A tu widze kolejny przyklad idiotyzmu tego kolesia. Jesli sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. I prosze zrobcie cos z nim bo po co tak spamuje bez zadnej potrzeby. Jedynie wkorza i nic nie robi.

Zeby nie polecac ci tych samych postaci co ci na gorze to ja polece ci LeBlanc.

Raczej to nie jest postac do carrowania gry, ale raczej ze srebra jeszcze bez problemu powinienes sie nia wybic. LeBlanc jest ciezko wycarrowac gre dopiero od gold+ LeBlanc ma mocne combo i potrafi prawie kazdego zabic na combo w late game. Z Q mozesz palkowac z daleka, z W mozesz wskoczyc w typa i potem odskoczyc oraz dzieki W mamy dobry escape. E jest to stun i zadaje dmg. Ulti powtarza wczesniej uzyty skill tylko z wiekszym dmg. Atakujac wroga mozesz uzyc np. Q,ult,W i E zeby zestonowac i zeby coldown skili ci zdazyl zejsc. oczywiscie mozesz inaczej to tylko taki przyklad odemnie :)

Wiec mam nadzieje ze pomoglem i przepraszam za wszelkie bledy jesli jakies sa :)

Opublikowano

Uwazajcie bo sie zesracie. Tristaną AP mozecie sobie dupe podetrzec jedynie... Co zrobisz w team fightcie? Wskoczycz i padniesz? Jedynie co mozesz robic to czekac zeby sksic ze skoku i tak ciagle...

Polecam Kayle:

+HEAL z W

+Dobre Ganki

+Swietny late game

Mozesz nia grac na kilka sposobow. Ja preferuje AP+AS, czasami full ap+lich bane. zagralem nia juz 100meczy rankingowych moje w/l 67% . Swietna postac, naprawde godna polecenia ;]

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...