Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ADC - najlepsze ustawienie interfejsu

kdgziomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na streamach znanych graczy ktorzy graja adc widzialem, ze poruszaja sie i autmatycznie im wali AA bez naciskania PPM na miniony. Chcialbym tez mieć jakąs wygode bo teraz to ja robie tak: Walne w goscia AA PPM(prawym przyciskiem myszy) i uciekam i jak dojde na odleglosc jakąs to wale znow tak samo. Nie wiem jak to zrobic, zeby dać z siebie max mozliwosci jako adc, jak najwiecej wycisnąc. Czy da sie tak cos ustawic w ustawieniach? Prosze o pomoc, nakierowac mnie co mam zmienic w ustawieniach. Czy przyda mi sie nauczyc Orb Walking?

Opublikowano

Pewnie mają ustawione snap'shoty-w opcjach masz przyciski Q W E R D F itp. i pod tym kliknij na ten prostąkącik,do tego polecam Ci gre z opcją "stary tekst doświadczenia"-coś takiego,będziesz widział jak Ci idzie exp za miniony(jak nie możesz last hittować)

Opublikowano

W ustawieniach nic zmieniać nie musisz. Przypuszczam, że Ci streamerzy, o których mówiłeś, Orb walkują klawiszem "A" + lpm. To jest właśnie drugi sposób na Orb Walking (oprócz ppm), który jest właśnie lepszy od PPM, bo PPM służy też do poruszania się.

Tak, zdecydowanie przyda się. Obowiązkowo powinieneś to umieć.

Opublikowano

@up

shift + PPM wygodniejszy, a ta umiejętność nie jest aż tak bardzo wymagana, wystarczy żeby w miarę możliwości nie stać w miejscu i strzelać, gdy cały wrogi team rzuca się na Ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...