Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak ulepsza się konia

sasadas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby wbijać lvl koniowi musisz po prostu chodzić do stajennego z medalem konnym i wypełniać jego zadanie.Pamiętaj że czasem misja się nie uda, nie stracisz medalu ale trzeba powtórzyć czynność.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to jak się powiedzie to możesz co 12h a jak nie to po 24h.Mogę się mylić bo dawno nie robiłem konia na PL.

Ale na pewno jest jakieś ograniczenie czasowe.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

musisz dropnac/kupic medal konny ( dropi w latwym lochu w 2 miescie , najlepiej dropic od 17 do 25-27) Jak juz masz idziesz do stajennego ( musisz miec 25lv ) Klikasz " Chce jezdzic Konna " i musisz zabic 20 dzikich lucznikow w 30min jak to zrobisz idziesz do stajennego i czekasz 24h , po 24h musisz miec 100k

@ Jezeli chcesz dalej ulepszac konia idziesz do stajennego ( m1 ) i klikasz "" chce ulepszyc konia " i pokazuja sie pkt. na mpaie do ktorych musisz jechac , jak to juz zrobiles wracasz do stajennego i pojawi sie Quest " Misja tak jakby " czytasz jezeli sie nie powiedzie mozesz jeszcze raz .. az sie uda :) jak sie uda czekasz od 16 do 24h Najlepiej zeby nie tracic kasy na medale to jak juz pojechales do pkt. na mapie i wracasz do stajennego klikasz na stajennego robisz sklep i czytasz misje .. zreszta masz film .

z gory mowie ze nie wiem cyz dziala na pL ale raczej tak .

http://www.youtube.com/watch?v=xPJ9G7PF_qk

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...