Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Strona europejskiej wersji

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Godzinę temu na facebookowym fanpage europejskiej wersji RoM została udostępniona strona europejskiej gry. Póki co, możemy pobawić się skinem, ponieważ żadna opcja nie działa, jednak to ma być wkrótce zmienione

http://www.riseofmetin.com/

a5a6zf.jpg

Nie przyjmuję zaproszeń do znajomych od osób których nie znam. Jeśli chcesz mi za coś podziękować lub się ze mną skontaktować,

www.fb.com/jachuplofficial
57199140501148694665.png

Opublikowano

Te chibi jednak zostaje, wnioskując po stronie. Kolejny dowód na to, że ta rzekoma kontynuacja metina to zwykły chwyt marketingowy ^_^

Opublikowano

Super ta nowa stronka. Pewnie będzie przetłumaczona na trochę języków lub każdy kraj osobno będzie robił swoją. Ma swój klimat. Pozostaje czekać na klienta.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Ta strona była już dwa dni temu, coraz bardziej się zastanawiam czy to nie jakiś fake, który ogarnięty dystrybutor otwiera stronę na której nic się nie da zrobić? o.O

Trochę mało profesjonalizmu.

Opublikowano

Ta strona była już dwa dni temu, coraz bardziej się zastanawiam czy to nie jakiś fake, który ogarnięty dystrybutor otwiera stronę na której nic się nie da zrobić? o.O

Trochę mało profesjonalizmu.

To ludzie od sg. To samo zrobili ze swoim serwerem, były zapowiedzi że co to za drop nie będzie, przedmioty z Item Shopu z moobów itd. Tu będzie podobnie, z tym że nie będzie żadnej zmiany po za głupimi modelami metinów co najwyżej. Nawet nie zmienią systemu walki.

Opublikowano

Jeszcze wczoraj zastanawiałem się czemu mają nie skonfigurowany serwer WWW. A tutaj strona. Co prawda jak piszesz, szablon nie gotowy w całości. :p

Opublikowano

Ci co tak pisza ze nic nie zmienia i ze to fake, to zebyscie sie nie zdziwili. Po co Team "Time Voyager" mialby sobie wkrecac beke i drazyc caly czas z tym ze cos zmienia a by mieli tego nie zrobic to sie w ogole mija z logika. Osobiscie czekam do polowy listopada a poki co zapraszam osoby na przyblizenie sobie riseofmetin probujac sie w Chinskiej wersji.

Pozdrawiam JuicyPussy//PanZua.

Opublikowano

Ci co tak pisza ze nic nie zmienia i ze to fake, to zebyscie sie nie zdziwili. Po co Team "Time Voyager" mialby sobie wkrecac beke i drazyc caly czas z tym ze cos zmienia a by mieli tego nie zrobic to sie w ogole mija z logika. Osobiscie czekam do polowy listopada a poki co zapraszam osoby na przyblizenie sobie riseofmetin probujac sie w Chinskiej wersji.

Chciałbym wierzyć, że masz rację.

Opublikowano

Czekam na wersje europejską ;p

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

Bardzo ładna strona. Tak jak koledzy wyżej, też czekam na wersję Europejską.

Hmm strona? Jaka strona? Chyba nie działa ;)

5putvp.jpg[/spolier]

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Caly czas dodaja rozne rzeczy do strony jak i ja poprawiaja do startu moga wyskakiwac takowe bledy wiec nie ma co sie przejmowac i stresowac z tego powodu, na czas otwarcia strona bedzie gotowa i w pelni funkcjonowala.

Opublikowano

Hmm strona? Jaka strona? Chyba nie działa ;)

5putvp.jpg[/spolier]

Spójrz na czas kiedy dodałem wpis, a kiedy Ty.

Strona teraz totalnie offnięta. ;)

Sorry za to co wyżej nie wiem o co chodzi, jakiś błąd.

Opublikowano

Te chibi jednak zostaje, wnioskując po stronie. Kolejny dowód na to, że ta rzekoma kontynuacja metina to zwykły chwyt marketingowy ^_^

Nie rozumiem, co ma strona do samej gry? Poza tym, uwierz mi, będzie wyglądać lepiej, niż przypuszczasz. Tak na marginesie, to w ogóle pograłeś trochę w wersję chińską? Bo sądzę, że kierujesz się filmami z You Tube'a oraz opiniami innych, tworząc swoją własną. Mogę się założyć, że za pół roku Mt2 będzie zapomniana, oraz traktowana jak obecnie Tibia.

83742544060770211323.png

Opublikowano

Spójrz na czas kiedy dodałem wpis, a kiedy Ty.

Strona teraz totalnie offnięta. ;)

Sorry za to co wyżej nie wiem o co chodzi, jakiś błąd.

No tak, to było tylo kilka godzin i nie wiem co to wnosi do tematu.. Więc pewnie wiem za mało!

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

reje chyba działają bo mnie zarejestrowało normalnie chociaż na emaila nic nie przyszło:P

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

Panowie, nie rejestrujcie się na różnych dziwnych stronach. Wasze hasła z mailami są potem sprzedawane na rynku za dobre pieniądze. Zanim się zarejestrujecie - sprawdźcie serwis 2 razy, lub poczekajcie aż jakiś frajer to zrobi i czy jego nabili w butelke.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Podobno miał się różnić Chiński Client od EU , widzę że intro te same jak na Chinolu , no ale poczekajmy na oficjal

Opublikowano

Panowie cierpliwości :) czuję że to będzie hit ! i rozłoży Metin2 na łopatki lecz jednak metin2 zawsze będzie miał ten urok heh... pomimo dalszych zmian grafiki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...