Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tablet do 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Potrzebuję tableta do 1000zł. Wymagania: WiFi, 10.1 cali, wydajność, brak zacięć. Tableta będę używał do gier, internetu, może czasem do obejrzenia filmu posłuchania muzyki czy zrobienia zdjęcia. Tablet może być wyposażony w 3G i GPS ale nie musi. Daję lajka za każą pomocną propozycję.

Opublikowano

Jeżeli będziesz używał tabletu do gier to nie bierz 10.1 cali a najlepszą wydajność, brak zacięć i granie w najbardziej zaawansowane graficznie gry zapewni ci Nexus 7

Opublikowano

Nexus 7 najlepszy. Wysoka wydajność, dobre wsparcie, a te biedronkowe szmelce to tylko "patrz, a nie używaj".

Opublikowano

Nexus 7 i asus memo pad smart 10 cali to 2 dobre tablety tyle ze asus lepiej na benchu wypada ale to zalezy na jakim sofcie bo ja mam 4.2.1 w memosie i niedlugo jb 4.3 wiec fajnie wszystko dziala masz 2 wybory nexus 7 i asus ja z asusa korzystam caly czas i batka trzyma ok 9h

Opublikowano

Ten Shiru jest całkiem OK ale iPad byłby jednak lepszy za tą cenę. Wolę androida ale jeśli chodzi o tablety iOS wygrywa. Jkabyś się uparł na androida to tego Shiru Emperora jak chcesz 10 calowy ekran, Nexus 7 II jak 7. Na allegro akurat jest ten Emperor za 750zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...