Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] prawie złociutki top .-.

Ylie_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemandero wszystkim. już prawie wbiłem upragnionego golda i zastanawiam się nad przerzuceniem się na topa. i tu jest problem. chciałbym kupić 1szą postać taką wiecie, lepsiejszą (xD). postacie nad którymi się zastanawiam to: Riven i Wukong. która z nich jest lepsza jak dla was. prosiłbym o + i -. oczywiście możecie podać swoich faworytów na topa. + się posypią ;)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Z tych 2 lepiej gra mi się riven. Z tej postaci można dużo wyciągnąć. Tym bardziej że jak na razie nie dostała nerfa.

Z innych postaci na TOPa polecam Trynde^^ odpowiedni build i można kosić, Vladimira, Renektona lub Volibeara <3

snikersproject1.png
Opublikowano

Ja zawsze koszę Eliską na topie :

ciężka do skontrowania

uniwersalna

mobilna

doskok

stun

7 spelli

% do hp (dobre na tanków)

A z tych co napisałeś to Wukong, nie grałem nim wiele ale nieraz widziałem jak rozpierdzielał.

doskok

escape

niewidka

niezłe ulti do teamfightów

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Ja zawsze koszę Eliską na topie :

ciężka do skontrowania

uniwersalna

mobilna

doskok

stun

7 spelli

% do hp (dobre na tanków)

A z tych co napisałeś to Wukong, nie grałem nim wiele ale nieraz widziałem jak rozpierdzielał.

doskok

escape

niewidka

niezłe ulti do teamfightów

eliske i tak za wbicie golda dostane więc nie widze potrzeby jej kupowania ;x ale dzięki za rade ;) + leci.

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Polecam ci yorica. Jesli zlozysz dobrze build to jest on naprawde OP. Masz heal'a, ulta dzieki ktoremu mozesz zrobic sobie swojego lub cudzego klona oraz jak zginiesz to przez jakis zcas mozesz bic jeszce klonem. Masz slowa, oraz duzy dmg ze skili. Yorick wali zarowno z dystansu jak i z bliska wiec ciezko go skontrowac. Moge ci jeszce powiedziec zebys nie patrzyl na poradniki na Mobafire bo tam sa dla niego slabe buildy pokazane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...