Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Troll

Pieseł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu Riot nie banuje za trollowanie i grief?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Bo trollowałem na nordicu około 200 gier, teraz trolluje westa jak ktoś flamuje z byle powodu i bana nie było ani razu.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

A w jaki sposob trollujesz? Mylisz, ze jak wezmiesz np. Teemo i nic nie napiszesz na chacie, to mozesz dostac za to bana?

To nie jest trolling, jest to zwykłe pickowanie championa, równo znacznie ktoś może mieć w tym czasie bana na chat.

Bo trollowałem na nordicu około 200 gier, teraz trolluje westa jak ktoś flamuje z byle powodu i bana nie było ani razu.

Dostawałeś zbyt mało reportów, lub poprostu tak trollowałeś, jakbyś nie trollował. -.-

8372383248.png
Opublikowano

Może ludzie tylko wołają , że zreportują a potem zapominają o całej sprawie. :)

W takich wypadkach jest u mnie - mówię, że masz reporta, a po meczu zapominam o tej sytuacji. RIOT ma inne zajęcia, niż szukanie trolli i banowanie ich, od tego jest trybunał oraz leavebuster za wychodzenie z gier podczas meczów.

8372383248.png
Opublikowano

Jeśli nie masz złych statów to raczej Cię nie zbanują,chyba że strasznie masz słabe staty to wtedy po kilku reportach dostaniesz bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...