Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Sponsora

Fac3book

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie !

Chciałbym stworzyć wspaniałe pliki serwerowe ! . I idealny serwer pod MT2 .

Dlatego poszukuje tak jakby sponsora pod serwer VPS'a . Bo bez maszyny nic nie zdziałamy ;] .

Razem z przyjaciółmi mieliśmy wieeelee planów co do plików i chcemy je zrealizować .

Chcemy aby był to serwer taki który zrobił na graczach ogromne wrażenie , poprostu chcemy aby ten

serwer się różnił od innych ! . Chcemy również dodać dóżo nowości :) , nie jakieś pety lub coś w tym stylu

coś jeszcze wspanialszego ! . :DD

Robiliśmy już serwery Hamachi ale to nie to co serwery dedykowane :D .

Na początku chcemy zwykłego VPS'a za 20zł nawet ten na exone . Tylko żeby zrobić pliki :D .

Gdy zrobimy pliki strone będziemy musieli znaleść już sponsora pod serwer dedykowany : ] .

Myślę że ktoś pomoże nam w zrealizowanie planów ! :)

Oczywiście ta osoba która zasponsoruje nam maszyne VPS'a będzie z nami w Teamie :) .

Z góry bardzo dziękuję ! .

Kontakt :

PW :D (później gg ) bo spamią dzieci :) .

8668_06_06_09_5_40_30.pngHeheszky ^^ . <333 ! . : ***

Opublikowano

Pogadaj z tym Panem, wiele osób go poleca http://www.mpcforum.pl/topic/1063158-zostane-sponsorem-dedyka/ . Mam nadzieję, że pomogłem. Licze na informacje na temat serwera, powodzenia! :)

Edit: Cytuję "PW :D (puźniej gg ) bo spamią dzieci :) ." Jak już mówisz o dzieciach to poducz się ortografii i uwierz, że nie każde dziecko jest sobie równe ;)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...