Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo robie format (jutro xD) i zmieniam win xp sp2 na win xp sp3 , mam 2 pytania

Mam 2 dyski C i D na C jest windows i wszystko instaluje na nim , a na D gromadzę wszystkie potrzebne pliki

(instalki/obrazy gier , filmy , muzyke i programy) dzięki temu po formacie mam wszystko w jednym miejscu i wszystkie potrzebne programy po formacie

Chciałbym ściągnąć jakiś najlepszy program (może być jakiś antywirus ) do przeskanowania dysku D czy nie

mam tam żadnego niechcianego syfu

Druga rzecz którą chciałbym zrobić to zmiana antywirusa

Zawsze używałem ZoneAlarm Security Suite + Avast

Chce to zmienić na inny program/programy , dzięki któremu nie będę miał problemów z blokowaniem czy

czegoś innego z torrentami , grami internetowymi ,instalowaniu itp oraz dobrą ochrone kompa

Możecie mi coś dobrego polecić ?

Pozdro

Opublikowano
Są rożne opcje, ale większość zależy także od twojego sprzętu aby ci się nie muliło ;)

Zdecydowałem się na NOD32 , dobry wybór (sprzęt mam dobry :)) ?

Ps

pierwsza część tematu nieaktualna , teraz tylko poszukuje dobrego antywira

Opublikowano

NOD 32 to aktualnie najlepszy możliwy Antywirus...

Sam go używam=0 syfu 0 wirów

nawet skaner online NOD'a jest dobry wiec jak chcesz to sobie nim skanuj.

Polecam jak najbardziej.

Opublikowano

Ja tez mam NOD32 i powiem wam ze jezeli nie masz min.1gb ramu procka 2.0 to nie instaluj go :)

Kiedys mialem go na starym kompie (slaby) no i sciny jak w win95 xD...

NOD32 dla mnie to najlepszy antivir na swiecie zero syfu :]

Zapraszam i polecam

Piotr Frączewski
xD xD
100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

Kaspersky Internet Security (wersja 7+) wykrywa wszystko co się dzieje na twoim komputerze i pyta o pozwolenie. A co do tych, którzy mówią, że ich antyvir jest najlepszy bo nie mają wirusów na komputerze: A może właśnie macie, a wasz antyvirus tego nie wykrywa? (Ps. avast + windows = suicide)

wielkość sygny

Opublikowano
Kaspersky Internet Security (wersja 7+) wykrywa wszystko co się dzieje na twoim komputerze i pyta o pozwolenie. A co do tych, którzy mówią, że ich antyvir jest najlepszy bo nie mają wirusów na komputerze: A może właśnie macie, a wasz antyvirus tego nie wykrywa? (Ps. avast + windows = suicide)

Wątpisz,że NOD 32 to najlepszy Anty vir??Zgodzę sie z Tobą co do Avasta :D jeden wielki syf.

Edit

Sory nie doczytalem

w takim razie @2xUP

Też moge Ci wysłać z Fixem (aktualizacje itp działają)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc

Jestem już po formacie , zdecydowałem się na instalacje

ESET Smart Security 3.0.642 (nod 32 , najnowsza wersja) + fix na licencje do 2050 roku

Mam ostatnie pytanie

Z tego co wiem to już nie potrzebuje dodatkowego oprogramowania do ochrony kompa , bo ten program ma już wszystko w sobie ? (antywirus , antyspyware , firewall , ochrone przed spamem) , to prawda ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...