Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś czas temu naszła mnie ochota aby pograć znów w Skyrima, tym razem z dodatkami. Tak więc zainstalowałem grę i dodatki i wszystko było ok aż do momentu gdy chciałem zaznaczyć sobie punkt docelowy na mapie. Zauważyłem wtedy, że na mapie nie ma znacznika pokazującego gdzie aktualnie znajduje się moja postać, dokąd mam się udać w celu wykonania misji oraz brakuje znacznika postawionego przez mnie (na pasku na na górze ekranu wyświetlają mi się normalnie tak jak powinny). Utrudnia to trochę wykonywanie misji, bo nie pamiętam wszystkiego na tyle dokładnie aby móc poruszać się ciągle bez znaczników. Znaczniki mam włączone w opcjach, nie jestem w jaskini, budynku itp. więc na pewno zauważyłbym znacznik na mapie. Reinstalowałem grę 2 razy ale to nie pomogło. Będę wdzięczny za szybką pomoc :)

lts2.png

Opublikowano

@ref

UWAGA!

Temat jest nieaktualny i do zamknięcia! Problem rozwiązała znaleziona przeze mnie łatka. Jeśli ktoś ma ten sam problem to piszcie na pw a ja podeślę wam ową łatkę, która rozwiązuje ten problem :) (nie wrzucam linku tutaj, bo nie wiem czy można podać link do strony, z której łatka pochodzi ale jest czysta; z innej strony wraz z opisem zawartości+skan)

lts2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...