Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Userzy google+ strzezcie sie!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łuwaga! Nigdy nie mialem konta na google plus i maksymalnie mnie wkurwia wpychanie mnie tam na siłę (gry google play? Masz mieć google+. YOUTUBE? Połączony z google+…) ale niedawno przeczytałem o tym na necię i chciałbym was- aktywnych użytkowników plus- ostrzec. Otóż niedawno wszedl w życie nowy regulamin prywatności google. Nie zmienia on nic poza drobnymi rzeczami i jednym małym faktem…

GOOGLE MOZE BEZKARNIE PODPIERDOLIC CI ZDJECIE, PROFIL, INFORMACJE O +1 I WYKORZYSTAĆ JE W SWOICH REKLAMACH!

Co prawda FB oferuje to samo (zgadzam się na przetwarzanie…) ale prawie tego przywileju do swych reklam nie wykorzystuje. A google zamierza od razu tworzyć reklamy wpychające cię… do reklam i zasysać z tego kase. Chamsko, nie? Dlatego radze wywalic wam profile z tego bagna jak najszybciej.

Ps. Userzy google+ zawiązali protest. Polega on na tym, że wstawiasz zdjęcie dyra generalnego Google jako profilowe na G+. Tym sposobem chcą zmusić google do cofniecia swych postanowień i spowodować, że w każdej reklamie będzie zdjęcie dyrektora Google :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja te google+ zawsze wywalałem.

Nie wiem co za pierun to wymyśłił ;/

Czasem mi te google+ samo łączy sie z kontem youtube i trzeba za każdym razem wywalać, nie mozna wywalic na perma

Opublikowano

Ja korzystam z google play i youtuba, a nie mam konta na google+. Może mam, ale nigdy na to nie zajżałem. Poza tym co ludzi obchodzi, że MOGĄ ich wykorzystać w reklamach, ale jak to będzie w praktyce? Co wezmą twoje zdjęcie i użyją je do reklamy? Ja się tym nie przyjmuję, bo nie korzystam. Dziękuję dobranoc.

Opublikowano

Ja korzystam z google play i youtuba, a nie mam konta na google+. Może mam, ale nigdy na to nie zajżałem. Poza tym co ludzi obchodzi, że MOGĄ ich wykorzystać w reklamach, ale jak to będzie w praktyce? Co wezmą twoje zdjęcie i użyją je do reklamy? Ja się tym nie przyjmuję, bo nie korzystam. Dziękuję dobranoc.

Dokładnie tak. Nawet jest przykład.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja uzywam google + bo jest proste i wszedzie to jest. A 2 sprawa mam fake konto na fb itp wiec nie zdobeda mojej słiiit foci :D

Ale dzieki za info, napewno to zapamietam :)

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...