Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] koniec sezonu

Zelko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie 100 pytanie odnośnie tego tematu ale mój dotyczy

skina, skórki i resety ranku

jak to wygląda i kiedy jest robiony ? 31 października kiedy jest niby koniec sezonu? do godz 24:00 mozna grac rankedy które się licza do aktualnego sezonu? po północy jest jakiś wielki reset i odrazu dodawane skiny?a chwile potem mogę odrazu grać ranki które są liczone na nowy sezon? jak to dokładnie wygląda

Opublikowano

• Dostaniesz Zwycięską Elise, wraz z postacią.

Dywizja prawdopodobnie będzie przybliżona do aktualnej Twojej. Pewnie wszystko będzie zależało od MMR, jak i od pierwszych rozegranych 10 rankedów.

Nie pamiętam dokładnie jak to jest. Na pewno do wybranej godziny będzie można grać rankedy, później wyłączą serwery, dodadzą ramki, skiny, etc.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Rok temu ligi i dywizje weszly po resecie wiec prawdo podobnie w tym roku bedzie sie to nieco roznic...

JEŻELI bedzie to wygladalo tak jak rok temu to bedzie to tak:

MMR+1200ELO/2

Opublikowano

ale chodzi mi bardziej o ten cały reset i przyznawanie skinów ; > ile trwa przyznawanie skinów ramek i championa od zakończenia sezonu czyli tego resetu gdzie pisał szymcio są wyłaczane serwery? jest to chwila moment ? off serwerów o 24 jakoś z automatycznie 5min przydziela wszystkim nagrody i ramki serwer wstaje i odrazu rankedy on i liczy się na nowy sezon?

Opublikowano

ale chodzi mi bardziej o ten cały reset i przyznawanie skinów ; > ile trwa przyznawanie skinów ramek i championa od zakończenia sezonu czyli tego resetu gdzie pisał szymcio są wyłaczane serwery? jest to chwila moment ? off serwerów o 24 jakoś z automatycznie 5min przydziela wszystkim nagrody i ramki serwer wstaje i odrazu rankedy on i liczy się na nowy sezon?

Nie wiadomo jeszcze ile potrwa przydzielanie nagród. Sądzę, że potrwa to jakiś jeden dzień, a nawet chwile po wyjściu patcha. Zanim nowy sezon się rozpocznie, musi jeszcze być przed-sezon. Będzie trwał on jakiś miesiąc, może dwa, oraz po zakończeniu przed-sezonu oficjalnie rozpocznie się "Sezon 4".

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...