Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Zmianki Pandoramt2

HiiT99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanie czy jest jakiś patent żeby usunąć zmianki 1-5 mam zawalone all postacie nimi oraz całe depo i chciał bym je usunąć a nie wiem jak.

Proszę o Pomoc :)

Opublikowano

Kup jakiś itemek u handlarza, wsadz 1 bon i zmieniaj ^^

Większość z was nie potrafi chyba poprawnie czytać ze zrozumieniem. Więc wyjaśnię:

HiiT99 napisał że ma zawalone całe EQ na wszystkich postaciach, a także w depo również, to znaczy że ma 405szt zmianek których nie da się sprzedać.

Proste? A jakże.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

405 sztuk ? Chyba 4500 sztuk, albo i więcej...

A pomysł ze zmianą jak najbardziej trafny. Ustaw prędkość zmieniania na 100 i ustaw 5 bonów w 5 itemach i zejdzie w paredziesiąt minut :)

ex

Opublikowano

405 sztuk ? Chyba 4500 sztuk, albo i więcej...

A pomysł ze zmianą jak najbardziej trafny. Ustaw prędkość zmieniania na 100 i ustaw 5 bonów w 5 itemach i zejdzie w paredziesiąt minut :)

90*4+45 Depo = 405szt. Zmianki na Pandorze są pojedyncze, nie tak jak na innych privach po 200szt.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie da się, jedyne co możesz zrobić to napisać do administracji pandory z prośbą o wyczyszczenie konta, ale nie licz na pomoc, administrator pandory słynie z tego że ma dosłownie wyjebane na ten serwer ; d.

Ew mozesz też czekać, czasami jak wywala wszystkie ch po kolei admin robi clean i usuwa wszystkie zmianki itd ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...