Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] xRisen.

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykorzystywanie buga w celu podbicia tematu z prezentacją serwera mimo wcześniejszego ostrzeżenia.

Opublikowano

Cześć,

Ten ban, to jest po prostu jakiś żart. Od kiedy Moderator zupełnie innego działu banuje za takie coś? To jest pierwsza sprawa.

Druga sprawa jeżeli jest taki błąd, to go naprawcie, lub dodajcie do regulaminu, że jest zabronione jego używanie, nic takiego nie widziałem.

Trzecia sprawa nie tylko ja stosuje takie zabiegi, 10% w publikacjach stosuje taki błąd, ich też zbanujcie, skoro ja mam perma.

Czwarta i ostatnia sprawa pisałem o tym błędzie BR3NDowi, oraz Marselo już kilka miesięcy temu, kiedy miałem KidModa działu Minecraft. Obaj twierdzili, że bug nie podbija tematu.

Proszę o odbanowanie mojego konta z powodów podanych powyżej. Wcześniej sytuacja była zignorowana pomimo wiadomości na PW do Global Moderatorów podanych wyżej...

To jest po prostu porażka.

Co raz lepsze beki są na tym forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ostrzegałem Cię przez prywatną wiadomość, jak skończy się kontynuowanie tego procederu. Ponadto korzystając z takiego buga działasz na szkodę forum, zatem ban jest słuszny, ale niech wypowie się jakiś GM, żeby sprawa była jasna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...