Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie polecicie Perki, Dodatki i Snajperkę?

RageST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zacząłem grać sniperką w BO i dość nie źle mi idzie. Jakie polecicie Perki , Dodatki i Snajperkę do FFA , TDM , Dominacji.

A jaką do Trickshotów bo chcę go wykonać. Gram na PC a czasem podłączam pada od Xboxa

76561198122231440.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja gram w COD Black Ops już dość długo ;) a moja klasa sniper wygląda: L96A1+Magazynek , Python+Ładownica,Tomahawk,Flash,Kamera, Waga lekka , zwinne ręce a ostatni perk jaki chcesz ;d byle nie ninja ;) Jak coś podaj steam to cię dodam , to kiedyś wbijemy i razem pykniemy :P A najlepsza snajperka to L96A1,ja gram tylko nią jak i 3/4 ludzi :)

Opublikowano

Osobiście polecam snajperkę L96A1, gdyż pozostałe najzwyczajniej w świecie są słabe (no chyba że hc) Dalej, perki jakie polecam to Duch, Zwinne ręce i haker. Dodatkowo przyda ci się claymore, kamerka, czujnik czy co tam wolisz. Możesz wziąć tez tłumik. Jak chcesz wykonać trickshota to po pierwsze zapomnij o klawiaturze (widzę że kolega pada już ma;D). Ducha zmień na Wagę lekką, trzeci perk możesz zmienić. Do trickshotów nigdy nie używaj snajpy innej niż L96A1 gdyż pozostałe nie mają "1 hit kill" a to podstawa dobrego trickshota. Pozdrowionka

Opublikowano

Co ty kolego pierd** za przeproszeniem ?:) Ja trickshota normalnie na klawie zrobie :) Ale mam myszkę A4Tech Bloody v7 i na niej robie ;) Bo są przyciski pod kciukiem ;) Ale myszke czas najwyższy zmienić xD już mi się nudzi...

Opublikowano

Zależy jakiego trickshota:D Np. na pc zdecydowanie słabiej wychodzą te takie kręciołki (dafaq) gdyż słabo na killcamie to wygląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...