Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ravia eu. Błąd połączenia, może jakieś rady ?

Thersu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, miałem powrócićna ravie, zainstalowałem odpalam administratorem przez patcher ale nic sie nie patchuje, pokazuje sie ekranik ten mały i robocik z google i ze cos nie działa, klikam zagraj i nie można nawiązać połączenia . Jakieś rady ? dodam że jak nie klikne przez administratora po kliknięciu zagraj nie wyskakuje mi nawet ekran logowania do gry, Dzięki

League Of Legends :)

Opublikowano

Zostały zmienione porty logowania, usuń pliki root i pozwól patcherowi je pobrać.

Na Ravii ip znajduje się w pliczku Dane.gwf

Skoro patcher Ci nie działa to napisz na pw to Ci zuploaduje aktualne pliczki

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Przyłączam się do tematu, chociaż client ravi mi działa poprawnie. Ale mam problemy z kamermodem niby wszystkie ch są on to i tak wyskakuje Błąd podczas łączenia się z serwerem. Podejrzewam że Isamu zmienił IP serwa ktoś może powiedzieć jak to naprawić.

Dobra już wiem trzeba pobrać nowe serwerinfo :)

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dołączam się do tematu , nie chce sie ani spatchować ani połączyć , a jeśli skasuje pliki Dane.gwf i .gwl to sie gra nie włącza . Help me ! <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...