Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Tańsze czy droższe?

Lirnen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Mam 9 postaci, 2 darmowe, najdroższy z nich to Wukong (4800), reszta 3150 i 1350. Lepiej na początku jest wkupywać więcej tańszych postaci, czy mniej ale droższych?

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Nie liczy sie cena tyle powiem bo dla przykladu na luzie taka Annie moze powalic ahri lub Garen jest jednym z lepszych solo toperow a jest za 450

Kupuj tylko te postacie ktorymi ci sie dobrze gra.

Opublikowano

Jak dla mnie postać nie ma znaczenia za ile, ale co robi, lecz jeśli na tym Ci zależy ja zaczał bym kupować od tych najdroższych, gdyż te tanie można szybko uzbierać w razie czego.

Opublikowano

Poczekaj na postać która Ci się podoba do rotacji, zagraj nią i zdecyduj czy chcesz ją kupić. Cena nie gra roli, niektóre tańsze champy są lepsze od tych najdroższych. I tak w końcu kupisz wszystkie postacie :D

Twoja decyzja.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Jeśli masz zamiar wykupić postacie tanie i potem nimi nie grać to jaki to ma sens ?Składaj na jakąś fajną postać,rozegraj się w lol'u i sprawdź na jaką linie się najbardziej nadajesz,a potem wybierz sobie postać,która Ci się podoba(może to być 450,a może 6300)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...