Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Multikonta - jak nie wyłapać bana

Sanhi™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kieruję tu do was pytanie - jak nie wyłapać bana za multikonta. Wiem, że szanse zawsze są ale jakim sposobem je zmniejszyć do minimum? Zamierzam zrobić 10-20 kont i co robić aby nie wyłapać bana? Do każdego konta mam inny email (w nazwie podobny, lecz inny). Co mogę jeszcze zrobić? Od razu mówię, że potrzebuje używać tych wszystkich kont na 1 komputerze. Jeśli macie jakieś propozycje, to czekam. Oczywiście za pomoc będą plusy.

2nsj.jpg

Opublikowano

Jak chcesz uniknąć bana, to każde konto musi być zalogowane pod innym adresem ip. Na jednym komputerze będzie to ciężkie, bo będziesz musiał bawić się w maszyny wirtualne.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Jak chcesz uniknąć bana, to każde konto musi być zalogowane pod innym adresem ip. Na jednym komputerze będzie to ciężkie, bo będziesz musiał bawić się w maszyny wirtualne.

#idiota

Witam. Kieruję tu do was pytanie - jak nie wyłapać bana za multikonta. Wiem, że szanse zawsze są ale jakim sposobem je zmniejszyć do minimum? Zamierzam zrobić 10-20 kont i co robić aby nie wyłapać bana? Do każdego konta mam inny email (w nazwie podobny, lecz inny). Co mogę jeszcze zrobić? Od razu mówię, że potrzebuje używać tych wszystkich kont na 1 komputerze. Jeśli macie jakieś propozycje, to czekam. Oczywiście za pomoc będą plusy.

Szanse i tak są małe... Ale możesz je zmniejszyć do zera używając proxy [bramki albo przez przeglądarkę]

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Dzięki za propozycje, pomyślałem już o wirtualnej maszynie i bramkach. Maszyna już gotowe, lecz przez bramkę nie da się grać. Po zalogowaniu i wejściu do gry wyskakuje komunikat, że nie ma takiej postaci.

2nsj.jpg

Opublikowano

Hmmm co do 10-20 kont to trochę by nie zadziałało, ale jeśli 5 kont by Ci wystarczyło możesz zrobić sobie zastępstwo domownicy, czyli tak jakby miał byś 5 braci i byście grali. Wtedy zerowe szanse za bana ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...