Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plik z gry, który zapisuje dane

ak9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki otóż problem. Grałem na prywatnym serwerze Metina(DivineWorld s2.), po kilku miesiącach przerwy wróciłem do gry i jest taki problem, ze nie mogę sobie przypomieć nicku do logowania. Maila także nie pamietam, znam tylko hasło.

Wiec piszę z zapytaniem, bo wiem ze istnieje taki plik, który zapisuje dane jak się logujemy.

Może mi ktoś powiedzieć jak nazwywa się ten plik i jak mogę odczytać z niego mój nick logowania ? :)

Daje lajki i 5* w profilu :)

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Opublikowano

nie ma takiego pliku.. wiem ze jest jakis inny, który takowe dane zapisuje ale nie wiem jaki.. dlatego pytam, moze ktoś wie jak to jest na prywatnych serwerach

Opublikowano

nie zrozumielismy się :) mi chodzi o coś takiego jak logi, czyli jak logowałem sie na Serwer loginem i hasłem ale nie zapisywałem go w pamięci.. lecz wiem, ze jest taki plik w którym wszystkie logi są zapisane.. wszystkich kont, którzy logowali się przez mój komputer..

Opublikowano

Ten plik nazywa się Konto1.SyS. ew. inny numer po konto. Jeśli nie masz takiego pliku to widocznie musiałeś usuwać klienta i instalować go na nowo. Jeśli byś nic z nim nie robił to na 100% by tam był.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Więc krótko mówiąc : jeżeli nie zapisywałeś hasła (gdzie był autologin) to nie odzyskasz passów, bo nigdzie indziej się nie zapisuje.

Sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...