Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto steam z allegro - mogę kupować?

NieZnaszMnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Tak jak w temacie, ostatnio dostałem bana na BL i AC ( za nic ) i szukam jakiegoś klucza lub konta. Jako że większość sprzedaje puste konta lub użyte keye ( napisane w aukcji ), a w sklepach za sam cd key chcą ~35 zł. Znalazłem aukcję z kontem, w której nie zauważyłem żadnego haczyka, a jest w miarę tanio :

http://allegro.pl/konto-steam-z-cs-1-6-i-cs-condition-zero-cz-i3599926789.html

Pisałem przed chwilą z typem, chciałem żeby podał mi sida do 2k4, sprawdziłem na banid żadnych banów. Co do moich wątpliwości przybliżona data rejestracji 18 wrzesień 2k3 ( możliwe, że banid troche przekłamuje ? ), druga rzecz to prywatny profil o jakimś angielskim nicku. Mogę to konto kupować bez problemu ? Mam się o coś jego jeszcze zapytać?

Opublikowano

Nie oszukuję, jak inni którzy sprzedają puste konta - "przystosowane do gry cs 1.6".

Ja sprzedaje je z tymi grami włącznie !!!

Podejrzane, ja bym nie kupował, normalny sprzedawca by czegoś takiego nie napisał

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...