Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mt2prv Szablon

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Mam do zaprezentowania mój stary layout, który miał zostać sprzedany, mimo to transakcja nie doszła do skutku. Wyszukałam go na moim twardziochu, może ktoś będzie chciał skorzystać. Obrazek jest zminimalizowany, oryginalne rozmiary szablonu umożliwiają jego dobre wyświetlanie na wielu ekranach i są standardowe dla większości laptopów/komputerów, czy tabletów. (niestety, nie ma wersji na telefony).

http://www.sendspace.com/file/bfs3om
https://www.virustotal.com/pl/file/4e4e1a2f282aca5d68175a790fd399a7d836d0950563f05cf00797c02d39099e/analysis/1381679065/

Czcionka, która została użyta w logu (wymaga instalacji przed otworzeniem pliku psd).

http://www.dafont.com/stonecross.font

Inne czcionki to arial, standardowe na każdym komputerze.

Pozdrawiam.

Uwaga!
Jest to plik psd do otworzenia w wersjach PhotoshopCS5+. Nie jest to wersja gotowa do zakodowania.

Zabraniam zmiany stopki, czy tez nie umieszczeniu mnie w niej, jako autorki. Wszelkie naruszenia tej zasady zostaną zgłoszone zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych – polska ustawa, uchwalona przez Sejm RP, regulująca kwestie prawne związane z prawami autorskimi i prawami pokrewnymi.

Opublikowano

Zawsze można go usunąć ;-) Dlatego też daje PSD, a nie pociętą grafikę, by w razie potrzeb ktoś mógł sobie takie drobnostki zmienić, według swoich potrzeb.

W zasadzie o ile dałabyś pociętą grafikę z logiem w formacie PSB/PSD to nie byłoby problemu, a wielu ułatwiłoby pracę :)

gwo9.jpg

Opublikowano

W zasadzie o ile dałabyś pociętą grafikę z logiem w formacie PSB/PSD to nie byłoby problemu, a wielu ułatwiłoby pracę :)

Na to samo wychodzi co psd całego layoutu. Wystarczy usunąć/ukryć poszczególne grupy, by wyciągnąć logo.

Opublikowano

Praca bardzo ładna jak zawsze Sandra.

Nie użyje ze względu na to, że przynajmniej 2-3 serwery będą miały tą stronę, a szkoda bardzo.

Jeżeli będziesz miała do zaoferowania takie prace, napisz na PW napewno się dogadamy.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie użyje ze względu na to, że przynajmniej 2-3 serwery będą miały tą stronę, a szkoda bardzo.

Jeżeli będziesz miała do zaoferowania takie prace, napisz na PW napewno się dogadamy.

Wątpie, z reguły serwery wolą już zamawiać gotowe albo pobierać gotowe.

gwo9.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze wiesz, że Ty możesz do mnie pisać kiedy chcesz i dostaniesz taki szablonik od ręki zrobiony ;-)

F5.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...