Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za proszenie o honory.

KamilMGx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Dowiedziałem się, że jest takie coś jak ban za proszenie o honory. Na ile taki ban jest? I czy można dostać za to bana jak ktoś tak raz napisał? I jak zgłosić takich graczy co tak piszą?

Opublikowano

Siemanko. Dowiedziałem się, że jest takie coś jak ban za proszenie o honory. Na ile taki ban jest? I czy można dostać za to bana jak ktoś tak raz napisał? I jak zgłosić takich graczy co tak piszą?

Nic innego jak wyłudzanie. Nie ma za to banów, ale jest chyba ostrzeżenie.

8372383248.png
Opublikowano

Czytałem własnie cos na forum lola i ktoś pisał, żeby nie prosić o honory bo dużo osób za to banują. No ale chyba nie dadzą komuś perma jak raz poprosi o jakiegos honora, nie? xD

Opublikowano

Ja to jag karuje na spacji to mam wyjebane na chonory, sami to robiom !

To nie jest śmieszne, wiemy, selex grać nie umie, ale mógłbyś się w końcu do cholery zamknąć!?

@topic

Podobno ban jest jak daje ci je ciągle ta sama osoba, ale raczej tylko ci wszystko zlikwidują (honory)

Opublikowano

Czytałem własnie cos na forum lola i ktoś pisał, żeby nie prosić o honory bo dużo osób za to banują. No ale chyba nie dadzą komuś perma jak raz poprosi o jakiegos honora, nie? xD

Lepiej siedzieć cicho i dostać tego honorka bez proszenia. Tak samo ja, zebrałem 300 teamworków, wylazłem 3-5 razy z lobby i straciłem wszystkie honorki wraz z odznaką :)

8372383248.png
Opublikowano

No dobra, ale tak poprostu z ciekawości. Gosc prosi o honora 1 raz i ktos go zgłasza to co perma dostaje?

Nic nie dostaje, jak będzie się to powtarzać cały czas (co mecz), może dostać albo krótkiego bana, albo zwykłe ostrzeżenie.

8372383248.png
Opublikowano

W sumie jak prosisz o honory po grze, w oknie wyników to tam chyba nie wysyłają się logi z reportów także po grze możesz spokojnie prosić. Co innego w grze

Zamiast pisać w grze "gg honor me" to pisz to w lobby po grze i nikt Cie nie będzie miał za co reportować

Opublikowano

Aaa spoko, temat mozna zamknac akurat nie chodzilo o moja osobe .. Ale sie zdziwilem jak przeczytalem ze za takie cos sa bany i sie zastanawialem czy ktos np. raz napisal honor me if u can i dostal perma na przyklad xD dobra dzieki wszystkim, mozna zamykac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...