Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][II Edycja] LeCraft - Marzenia sie spelniaja [SV + FR][Dedyk][200 slotów][1.6.4][Start 16.10.2013 16:30]

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moge wiedziec o co ci chodzi?

1 Primo.

To nie jest jego serwer, tylko moj.

2 Primo.

Jezeli masz dawac takie komentarze, odejdz od komputera, lub napisz mu na PW.. Prosze o zlikwidowanie tego komentarza, gdyz jest To OSZUSTWO !

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Hmmmm...

Moze bym pograł ale jak mnie oszukałeś..

zrobilem ci caly server a ty mnie wyrzuciles bez slowa :>

Nie polecam servera ! oszukuja!

Nie wywaliłem cię, tylko server upadł i ci to pisałem. Fakt zrobiłeś, po czym mój kumpel zerknął na logi i każdy plugin miał pełno błędów. W czym mogę kogokolwiek oszukać?

Pozdrawiam. Ps. jeśli czujesz się uwarzony tym, że nie umiesz konfigurować, to zrób sobie kurs java.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nasi testerzy wykryli poważny błąd, którego usunięcie zajmie 1 do 2 dni. Informacje o starcie, niebawem.

@nie 24h bo macie popsuty czas

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Lepszych odpowiedzi ze skryptami i pluginami udzielasz w tematach niż je masz na serwerze. Kolejny serwer który postawił Cebulak i mu to wisi co się z nim dzieje. Radze Wam podpięcie innej domeny np. nazwaserwera.pl a nie nazwaserwer.lecraft.pl . To nie ma sensu, każdy ogarnięty człowiek pomyśli , że lecraft to hosting i nie wbije poprostu nie sprawdzając czy to prawda. Powodzenia w rozwoju serwera!

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...