Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszustwo!

obryl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś zostałem oszukany w sprawie kupna yang przez sms. Jakiś gościu pisał żebym wysłał sms za 24zł i on mi da 67kk. Jednak tak się nie stało. Co moge zrobić. Mam SS z tej rozmowy oraz link do e-maila tego Oszusta prosze o POMOC!!

Opublikowano

Jeśli masz screenshoty z rozmowy w grze, wyślij je na support. Nic nie odzyskasz, ale za to złodziej zostanie zbanowany za handel w rzeczywistości.

Co do Twoich pieniędzy, na odzyskanie nie masz szans, zwłaszcza, że taki handel nie jest dozwolony.

Opublikowano

No nic nie zrobisz nawet na privie watpie ze ktos ci pomoze

Jeśli serwerze nie jest zabronione handlowanie za pln to admini powinni pomóc.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

moim zdaniem olej to o 24 zł niema co sobie kłopotów robić a i tak nic nie odzyskasz ja wyznaje taką zasade ze jak dam sie okantować to złodziej sam na to zarobił wiadomo jak sie przed tym zabezpieczyć poznać gre i jak mozna oszukiwać wtedy ty nie będziesz oszukiwany bo będziesz widział czym grozą dziwne wymiany jak ktoś daje ci eq itp mają wiele pomysłów

Opublikowano

Jakim trzeba być idiotą aby dać się tak zrobić? 100% spamerów z m1 to oszuści bez wyjątku. Wszystkie pro czity do metina "yang haki" itp. Straciłeś na własnej głupocie

Opublikowano

Przynajmniej bedziesz miał nauczke na przyszłość, już lepiej było by to spieniężyć na itemshop i sprzedac w grze. Łatwiej i bezpieczniej ;)

Opublikowano

Zostałeś oszukany, więcej nie będziesz wysyłać SMS'ów bo 3/4 to kłamstwa. Do supportu nie zgłosisz bo nie mozna kupować yang i jeszcze bana dostaniesz

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...