Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dotyczace nowych i starcyh graczy lola

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec mam pytanie teraz wiele ludzi konczy z lolem moj caly team juz skonczyl z lolem tylko ja gram i tu mam takie pytanie . Czy w waszych zadupiach wiecej ludzi zaczyna grac w lola niz konczyc ?

Nie chce tego co bylo z metinem ze popularna gra a teraz po 400 ludzi na serwer

kxAyLut.png

Opublikowano

Patrząc po tym co się dzieje na wescie to nie powinno być tak jak z metinem. Choć za jakiś czas pewnie lol sie wypali tak jak dota, sponsorzy zaczna sie wycofywac i cos innego wejdzie na rynek zamiast lola, ale poki co mozemy byc spokojni :)

Opublikowano

Patrząc po tym co się dzieje na wescie to nie powinno być tak jak z metinem. Choć za jakiś czas pewnie lol sie wypali tak jak dota, sponsorzy zaczna sie wycofywac i cos innego wejdzie na rynek zamiast lola, ale poki co mozemy byc spokojni :)

Sądze, że LoL nie pójdzie tak szybko z walizkami. Mają za dużo sponsorów, konkursów, graczy na utrzymaniu itp. LoL będzie działać nam przez parę dobrych lat.. :)

8372383248.png
Opublikowano

U mnie to coraz więcej graczy. W mieście mam 3 kafejki internetowe gdzie jest po 40 komputerów i na każdym gra ktoś w lola

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Ja już kończe, to już nie gra tylko choroba, nie gram dla przyjemności tylko dla rankingu. Czyniąc z siebie prawdziwego nolife. Jak chcesz być normalny, ogarnięty, pełny energi i wyrywać fajne laski- skończ z lolem. Ja zamierzam sellnąć konto i zająć się życiem bo to już troche za wiele.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja już kończe, to już nie gra tylko choroba, nie gram dla przyjemności tylko dla rankingu. Czyniąc z siebie prawdziwego nolife. Jak chcesz być normalny, ogarnięty, pełny energi i wyrywać fajne laski- skończ z lolem. Ja zamierzam sellnąć konto i zająć się życiem bo to już troche za wiele.

I tak nie poruchasz.

Do Lola nadal więcej dochodzi niż odchodzi w 2012 statystyka wynosiła 2 razy więcej graczy niż Dota (Dota 6mln LoL 12 z hakiem). Tak szybko się nie wypali bo lol utrzymuję sporą ilość graczy ;)

Opublikowano

Mniej więcej się wyrównuje. Ktoś odchodzi, a na jego miejsce przychodzi jakiś nerd. W gimbazach/ licbazach jest pełno kidów płaczących, że brąz to zło.

Opublikowano

U mnie również w Katowicach zaczyna grać co raz więcej. Podoba im się to, że nie ważne ile kasy wydasz to możesz dużo osiągnąć i liczy się skill.

Co raz więcej ludzi zaczyna i zawsze można pograć z kimś z wiochy :D

Opublikowano

Tak jak Dota 2 wchodziła wszyscy mówili, że to spora konkurencja dla lol'a. Tak naprawdę Dota to świetna gra tylko nie ma w niej żadnego sensu jeżeli ktoś nie siedzi 24/7 na steamie. Bijesz tam lvl bez przerwy i zbierasz itemy które do niczego nie są ci potrzebne.

Co do lol'a to świetna gra i powiedziałbym, że dopiero rozkłada swoje skrzydła. Czym dłużej produkcja istnieje tym dłużej oddala się od pierwowzoru (Doty 1) (na plus oczywiście) a graczy wciąż przybywa.

Nie zdziwię się jeżeli na rynku nie pojawi się produkcja która będzie wstanie przebić lol'a przez najbliższe 5 lat. (w końcu ciągle się rozwija)

Co do kolegów to prawdopodobnie kiedyś i tak wrócą do gry.

Człowieku czy ty wiesz co piszesz? Siedziałem w domu i nolifiłem 24/7 nie miałem życia. Gra pod tytułem League of legends mi dała sens życia? Pomyślicie ''JA PIERDOLE NA STOS GO! :D '' ale to nie do końca tak. Poznałem masę wspaniałych osób nawet nie spodziewałem się, że będą wstanie w takim stopniu zmienić moje życie. Nigdy się z nimi nie spotkałem mimo, że kilku mieszka zaledwie 40 km ode mnie. Te osoby które grają ze mną w lol'a w jakiś sposób zadziałały na mnie w taki sposób, że zacząłem bardzo pracować nad umiejętnościami grania w lol'a ciągle chce być lepszy i nie zostawać w tyle tylko wciąż się rozwijać.

Także moje życie prywatne nabrało sensu. Wcześniej go w ogóle nie miałem ale teraz jest tak jak nigdy nie było. Wychodzę z domu, mam masę koleżanek, mam lepsze oceny, czuję, że żyję. Nie pale, nie piję, mam masę wspaniałych kolegów i koleżanek. Moje relacje z rodzicami i rówieśnikami są milion razy lepsze.

Dzięki czemu tak się stało? Dzięki grze leage of legends. To ona umożliwiła mi polepszanie swoich umiejętności gry i poznanie tych wspaniałych osób.

Dziękuję im za to, że naprawili mi życie nim było za późno.

Opublikowano

W moim mieście dużo ludzi przestało grać na wysokich poziomach (diamenty, platyny) albo robią sobie przerwy ale za to jest bardzo dużo nowych więc sytuacja nie jest spadkowa a wręcz powiedziałbym, że ilość graczy rośnie no ale niestety nie grają oni tak jak ci którzy przestali :D

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

duzo ludzi konczy, ale tez duzo zaczyna, mi osobiscie juz sie troche nudzi, ogolnie lol jest chujowszy niz 2011 jak zaczynalem <3

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

I tak nie poruchasz.

Do Lola nadal więcej dochodzi niż odchodzi w 2012 statystyka wynosiła 2 razy więcej graczy niż Dota (Dota 6mln LoL 12 z hakiem). Tak szybko się nie wypali bo lol utrzymuję sporą ilość graczy ;)

Czego nie? nawet nie wiesz jak dópek z inter cipki swędzą

1377531174-U173186.png

Opublikowano

U mnie znajomi mieli przerwy (po kilka miesięcy) i teraz na nowo wracają jedni na nowe konta, inni na stare.

Ale z tego co słyszę to w gimnazjum LoL robi furorę :P

Opublikowano

Dla mnie LoL długo sie nie wypali teamy są otwarte na graczy, wychodza coraz nowsze postacie mapy, ciągle chcesz być coraz lepszy i grać z lepszymi graczami.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

U mnie również w Katowicach zaczyna grać co raz więcej. Podoba im się to, że nie ważne ile kasy wydasz to możesz dużo osiągnąć i liczy się skill.

Co raz więcej ludzi zaczyna i zawsze można pograć z kimś z wiochy :D

Również potwierdzam, w Kato duużo osób zaczyna grać w LOLa. Możliwe, że to też przez ten IEM.

Tak czy siak coraz więcej osób gra

snikersproject1.png
Opublikowano

Tylko zabawne jest to że więkoszośc graczy kończy gre na poziomie Platyna/Diament, dlaczego?

Ja gram od końca sezonu 1.I czasami miałem tak że jezu jakie to nudne ale i tak wracałem poprostu jakoś nie mogłem sie oderwać.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

W okolicach mojego miejsca zamieszkania dużo więcej osób zaczyna grać w LoLa niż kończy (namawianie kumpli z klasy do gry w LoLa = profit z refferali xD ). LoL cały czas się rozwija, a rozwijająca się gra zawsze będzie przyciągać wiele osób.

Opublikowano

Przez 2 pierwsze lata lol zdobyl golden joystick w swojej kategorii, w 3cim sie nie udalo, pewnie dlatego ze w tym sezonie nie dali zadnych "nagrod" za glosowanie, szkoda bo ip boosty byly przydatne :3

Zobaczymy czy w tym roku uda im sie go zdobyc :>

U mnie raczej wiecej opuszcza lige niz do niej dolacza ale w niewielkich ilosciach :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...